Zonwering 

Comfort het hele jaar door

 

Zonwering helpt je de temperatuur binnen te regelen. Zonwering voorkomt dat de zonnestralen rechtstreeks op het raam schijnen, waardoor de temperatuur stijgt. In de zomer sluit je de horren om de zonnewarmte tegen te houden, of de lamellen van de structurele jaloezieën om te voorkomen dat de zon vrij op de ramen schijnt. Ondertussen blijf je genieten van daglicht, zonder het zicht naar buiten te verliezen en met een minimum aan hinderlijke reflecties op schermen of verkleuring van je interieur door UV-stralen.

Als het zonnig maar koud weer is, kun je zoveel mogelijk zonlicht binnenlaten. Dat is niet alleen aangenaam, maar je verbruikt ook minder energie. Mooi meegenomen!

Screens

Screens kunnen zowel verticaal als horizontaal zijn. De kast kan ook op verschillende manieren worden gemonteerd. Zo is er altijd een geschikte oplossing voor nieuwbouw of renovatie.

Wist je dat Lecot een erkende servicepartner is van Renson? Als premium verdeler van Renson biedt Lecot verschillende zonweringsdiensten aan. Je kan bij ons terecht voor installatie, dienst na verkoop en onderhoud.

 NIEUW 

 

Fixscreen Minimal Solar, de slankst mogelijke voorbouwscreen op zonne-energie


Met de nieuwe Fixscreen Minimal Solar heeft Renson nu ook een voorbouwscreen met zonnecel in het ‘Minimal’ assortiment. Dankzij een minimalistische en strak afgewerkte doekkast komt deze bij na-installatie op bestaande standaard (schuif)ramen niet voor het glas uit.


Voor vragen of meer informatie, contacteer ons voor een vrijblijvende afspraak.

 

 

Structurele zonwering

Structurele zonweringen worden geïntegreerd in de buitenkant van het huis. Hun ontwerp en efficiëntie zijn tijdloos. Ze geven karakter aan elke gevel. De keuze tussen verschillende aspecten en montagemethodes garandeert een perfecte aanpassing aan uw architectuur.

Ontdek het ruime aanbod van Lecot structurele zonweringen met vaste of beweegbare lamellen in aluminium of hout, al dan niet gemotoriseerd.

Rolluiken

Rolluiken bewijzen het hele jaar door hun waarde. Tijdens koude periodes zorgen ze voor extra isolatie en op warmere dagen helpen ze het huis koel te houden.

Ben je op zoek naar rolluiken op maat voor jouw project? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Onze experts helpen je graag bij het bestellen en plaatsen van je rolluiken op maat.

Onze zonweringservices


Lecot wil zijn klanten ontzorgen en heeft daarom het Renson Service Partner Label ontvangen. Als premium verdeler van Renson biedt Lecot verschillende zonweringsdiensten aan, zoals de plaatsing van screens en het onderhoud van de Panovista Max. U kan bij ons ook terecht voor dienst na verkoop en onderhoud van alle types verticale zonweringen in stof van Renson.


 Waarom kiezen voor Lecot als partner ? 

        - professionele installatie voor projecten vanaf 10 eenheden

        - snelle levering van wisselstukken

        - dienst na verkoop voor Renson-schermen

        - jaarlijks onderhoud

 

 

 

Professionele installatie van screens

Is het installeren van screens niet uw core business en concentreert u zich liever op de productie en installatie van ramen? Ben je op zoek naar de hulp van een extern installatieteam dat je projecten sneller kan afwerken? De installatieafdeling helpt u graag!

We kunnen samen de plannen bekijken en technische ondersteuning bieden tijdens de installatie op locatie of in de werkplaats. Onze installateurs zijn ervaren en weten hoe ze aan de slag moeten gaan, zodat we samen kwaliteitswerk afleveren.

Besteed het onderhoud van je zonwering uit

De zonweringen van onze leverancier Renson zijn sowieso van de hoogste kwaliteit. Regelmatig onderhoud houdt je zonwering in topconditie. Dankzij het Maintenance Care contract van Lecot hoeven jij en je klanten niets anders te doen dan zorgeloos genieten van alle zonwering van Renson. Wij zorgen voor het professionele onderhoud en de controle van je jaloezieën. De 5-jarige garantie op Renson Panovista Max vereist trouwens zo'n inspectie.

Wat zijn de voordelen van de onderhoudsservice?

  • Maximale veiligheid dankzij controles op meer dan 40 door Renson gespecificeerde punten
  • Vijf jaar garantie met gratis levering van wisselstukken (geen installatiekosten)
  • Snellere en dus zuinigere opsporing van eventuele problemen of storingen

Vragen over zonwering? De experts van Lecot staan voor je klaar.

© Lecot 2024