Snelle en betrouwbare levering

Jouw klant verlangt een vlotte uitvoering. Reken op onze logistieke organisatie.

“Geloof mij, het zal er zijn.”

Lecot garandeert het grootste bestel- en leveringsgemak. Wij leveren waar en wanneer je wenst, in jouw atelier, op de werf, zelfs in jouw bestelwagen.


Als je tijdig (vóór 15u*) een bestelling plaatst voor stockartikelen, wordt die de volgende werkdag geleverd. Klanten met een vaste leveringsdag worden beleverd zonder leveringskost. Als je tijdig (vóór 15u*) een bestelling plaatst voor stockartikelen en aangeeft deze te zullen afhalen in een van onze vestigingen, zullen de goederen de ochtend van de volgende werkdag ter beschikking liggen – je ontvangt hiervoor een SMS-bericht. Er zijn hier géén leverkosten.


Als je tijdig een spoedbestelling plaatst voor stockartikelen en aangeeft deze nog dezelfde dag te zullen afhalen in het distributiecentrum (voor de meeste goederen: Heule, voor raam- en deurproducten: Maaseik), zullen de goederen uiterlijk 3 werkuren later ter beschikking liggen – je ontvangt hiervoor een SMS-bericht. Er wordt een spoed-kost aangerekend, tenzij de bestelling voldoende groot is.


*Op vrijdag: vóór 13u.

© Lecot 2024