Rolluiken op maat 


Geniet het hele jaar door van comfort en privacy dankzij kwalitatieve rolluiken op maat

Waarom kiezen voor rolluiken op maat?

Rolluiken zijn veelzijdig, passen in elke woning en fungeren als zonwering en barrière tegen inbrekers. Kies voor comfort & privacy.

Tijdens de koudere periodes bieden ze extra isolatie en dragen ze bij tot het vasthouden van de warmte. Terwijl ze op de warmere dagen zeer efficiënt zijn in het koel houden van de woning.

Daarnaast bieden ze in gesloten of halfopen toestand bescherming tegen ongewenste inkijk, storende reflecties in beeldschermen en verkleuring van het meubilair.

Rolluiken op maat voor jouw klanten dankzij Lecot

Kiezen voor rolluiken, is kiezen voor veiligheid en comfort. Er zijn echter heel wat zaken te overwegen: Kies je aluminium rolluiken? Ga je voor rolluiken op zonne-energie? Kies je beter voorzetrolluiken of toch opbouwrolluiken?

Onze experten helpen je graag verder. Bovendien krijg je dankzij een handig offerte- en bestelplatform onmiddellijk inzicht in de prijs én kan je vlot overgaan tot een bestelling.

Heb je vragen over rolluiken op maat? Neem vrijblijvend contact op met onze experten.

Wil je graag een account aanmaken? Vul dan onderstaand formulier in.

Heb je een account en wil je inloggen op het platform?

Via onderstaande knop kom je rechtstreeks op het bestelplatform terecht.


Heb je nog geen account om jouw rolluiken op maat te bestellen?

Via onderstaand formulier kan je makkelijk een account aanvragen. Heb je een andere vraag rond rolluiken op maat? Neem vrijblijvend contact op met onze experts via rolluiken@lecot.be.

Bedrijfsgegevens
Jouw klantnummer vind je rechts bovenaan op je Lecot-documenten (factuur, orderbevestiging,...)
Leveringsgegevens
© Lecot 2024