Services en diensten

 

Lecot Fleet

Machines leasen in plaats van aankopen? Zo werk je efficiënt en flexibel zonder grote investeringen. Voor een kleine maandelijkse bijdrage besteed je al jouw zorgen over beheer, onderhoud en herstellingen uit.

 

Lecot Connect

Je werkmateriaal en machines efficiënt beheren? Bewaar het overzicht en bespaar tijd en geld met Lecot Connect. Zo houd je je voorraad makkelijk up-to-date, gebeurt het onderhoud op tijd en vind je altijd alles meteen terug.

 

Lecot Protecta

Een oplossing op maat voor de automatisatie en beveiliging van gebouwen? Lecot Protecta selecteert, integreert en installeert voor jou de meest geschikte systemen. Ook achteraf kan je rekenen op onze service en 24/7 onderhoud.

 

Optimont

Een optimale montage van ramen en deuren? Onze specialisten delen graag hun kennis. Ontvang gratis je handboek met stappenplan en download de handige checklist. Zo verloopt elke installatie feilloos en zijn je klanten altijd 100% tevreden.

 

Cilinderdienst

Zoek je een specifieke cilinder, een mechanisch of elektronisch sluitplan of neutraal advies voor je projecten? Bij de Lecot Cilinderdienst ben je aan het juiste adres. We helpen je graag, van lastenboek en aanpak tot oplossing.

 

Projectafdeling

Je grote projecten verdienen alle aandacht en oplossingen op maat. Onze ervaren experts en gespecialiseerde vertegenwoordigers begeleiden je graag bij het uitwerken van een totaaloplossing. We hebben voor jou alles in huis!

 

EDI & Easy Scanning

Met de EDI-oplossingen van Lecot optimaliseer en automatiseer je je voorraadbeheer en de opvolging van je bestellingen. Wil je heel snel en correct bestellingen doorgeven vanuit je magazijn? Dat kan met onze handscanners en de Easy Scanning service.

 

Lecot op jouw maat

Op zoek naar lades, glaswanden, Renson roosters of brievenbusgehelen op maat? Lecot heeft het allemaal in huis. Ontdek waarmee we jou allemaal kunnen ondersteunen.

© Lecot 2024