ROLLUIKEN 

Kies voor veiligheid en comfort

Kiezen voor rolluiken, is kiezen voor veiligheid en comfort. Er zijn echter heel wat zaken te overwegen: Kies je aluminium rolluiken? Ga je voor rolluiken op zonne-energie? Kies je beter voorzetrolluiken of toch opbouwrolluiken? Onze experten bij Lecot helpen je graag verder.

 Net zoals voor onze screens kiezen we voor onze rolluiken de beste kwaliteit, made in Belgium.

Voordelen van rolluiken op maat? 

Het hele jaar door bewijzen rolluiken hun nut. Tijdens de koudere periodes bieden ze extra isolatie en dragen ze sterk bij om de warmte binnen te behouden. Terwijl ze op warmere dagen zeer efficiënt zijn om de woning binnen koel te houden. Daarnaast verhinderen ze storende reflecties in beeldschermen en voorkomen ze verkleuring van het meubilair.

Comfort

Rolluiken zijn eenvoudig in gebruik en bediening. Je kan opteren voor zowel manuele als elektrisch bediening. Bij een motorbediening kan je rolluiken besturen via een schakelaar of centraliseren via een domotica-systeem.

Bij de keuze voor een bredere geleider, kan ook een vast muggenraam geïntegreerd worden tussen raam en rolluik. Geen last dus van vervelende beestjes bij ventilatie op een zomerse dag.

Privacy

Met rolluiken weer je niet alleen de felle zon, ook jouw privacy is gegarandeerd. 

Ze sluiten je woning af en voorkomen zo ongewenste inkijk van buitenaf.

Inbraakwerend

Het veiligheidsgevoel is vaak de belangrijkste eigenschap om voor rolluiken te kiezen. Dankzij de vaste afsluiting van ramen en deuren worden ongewenste bezoekers tegengehouden.

Dankzij een slimme automatische bediening van jouw rolluiken kan je deze op vaste tijdstippen naar boven en beneden laten gaan. Zo maak je de woning anti-diefstal en schrik je dieven af.

Design

Bij Lecot gaan we voor een rolluik die perfect past bij de stijl van de woning. Ons gamma rolluiken wordt aangeboden met een brede waaier aan kleurmogelijkheden, kastvormen en inbouwmethodes. Zo komen onze rolluiken in elk bouwtype en stijl volledig tot hun recht.

Bovendien zetten we volop in op design met onze kastafsluitende onderlat. Doordat de kast volledig is afgesloten krijg je een strakke vormgeving. De onderlat is ook niet meer zichtbaar waardoor je een grotere doorkijk hebt.

Energiebesparend

Geïsoleerde aluminium rolluiken bewijzen het hele jaar door hun nut. Zowel tijdens de winter als tijdens de zomer bieden ze een goede isolatie.

Op hete zomerdagen vermijden ze dat je extra moet koelen, tijdens de koudere maanden geniet je van extra warmte die binnen blijft.

Wist je trouwens dat je rolluiken ook kan aansturen met zonne-energie: energiezuinig, efficiënt én betrouwbaar. Bovendien is het eenvoudig te plaatsen en 100% draadloos. Zo vermijd je kap- en breekwerk bij de installatie.

Rolluiken op maat voor jouw klanten dankzij Lecot

Onze experten helpen je graag verder bij de begeleiding van jouw project. Bovendien krijg je dankzij een handig offerte- en bestelplatform onmiddellijk inzicht in de prijs én kan je vlot overgaan tot een bestelling.

Heb je vragen over rolluiken op maat? Neem vrijblijvend contact op met onze experten.

Wil je graag een account aanmaken? Vul dan het formulier onderaan deze pagina in.

Heb je al een account en wil je inloggen op het platform?

Via onderstaande knop kom je rechtstreeks op het bestelplatform terecht.

Heb je nog geen account om jouw rolluiken op maat te bestellen?

Via onderstaand formulier kan je makkelijk een account aanvragen. Heb je een andere vraag rond rolluiken op maat? Neem vrijblijvend contact op met onze experts via rolluiken@lecot.be.

Bedrijfsgegevens
Jouw klantnummer vind je rechts bovenaan op je Lecot-documenten (factuur, orderbevestiging,...)
Leveringsgegevens
© Lecot 2024