Ventilatie, zonwering en gevelbekleding 

Lecot, jouw Renson Service Partner

Lecot wil zijn klanten ontzorgen en werd hierdoor bekroond met het Renson Service Partner Label.
Je kan bij ons terecht voor zowel aankoop en plaatsing van verschillende Renson-oplossingen. 

 Waarom kiezen voor Lecot? 

 

-         Advies door team van gespecialiseerde binnen- en buitendienstmedewerkers

-         Snelle levering door eigen productie en dagelijkse ophaling bij Renson

-         Aanbieden van service parts

-         Maximale ontzorging voor de klant door extra diensten zoals plaatsing van en na- service

Onze Renson-oplossingen

Reken op de expertise van ons Technical Sales Support Team

Advies nodig over zonwering en ventilatie? Bij onze gespecialiseerde afdelingen Ventilatie & Zonwering in Heule, Maaseik en Antwerpen ben je aan het juiste adres.

Onze medewerkers hebben jarenlange technische expertise in ventilatie en zonwering. Bovendien houden ze hun kennis altijd up-to-date dankzij vele producttrainingen.

Wist je trouwens dat ons gespecialiseerd team ook projectadvies geeft? Zo ontleden ze lastenboeken en staan ze je bij met raad en daad, eventueel zelf op de werf.

 

Opleidingen

De markt voor zonwering en ventilatie verandert snel en het productaanbod van Renson breidt voortdurend uit. Wil je efficiënt en kostenbesparend werken? Kom dan naar een van onze erkende Renson-opleidingen.

Voor sommige producten is een training verplicht. Dat is bijvoorbeeld het geval wanneer je de Panovista Max van Renson wil installeren.

Online bestellen via Renson RIO

Renson RIO is het online prijs- en bestelprogramma van Renson voor distributeurs. Lecot heeft het programma verder uitgebouwd zodat wij als erkende Renson-distributeur ook onze klanten kunnen toelaten op het platform. Het programma biedt heel wat voordelen voor jou als klant:

  • Binnen 2 minuten prijsaanvragen in je mailbox
  • Weinig gegevens invoeren voor een supersnelle service
  • Uitgebreide helpfunctie met technische info over de keuzemogelijkheden
  • Alle details van je dossier op één locatie
  • Altijd up-to-date

Wil je graag meer info over Renson RIO of wil je graag een account aanmaken? Neem vrijblijvend contact op met onze experts.

Extra snelle levering dankzij geautomatiseerde opvolging

Een snelle levering waarop je kan rekenen? Bij Lecot zit je goed! Elke dag gaan we de orders zelf bij Renson ophalen. Dat gebeurt heel efficiënt dankzij EDI of de geautomatiseerde uitwisseling van elektronische gegevens. Lecot investeert al jaren in dit soort technologie, zodat we de levertermijn van de bestellingen kunnen verkorten en alles perfect kunnen opvolgen en controleren.

Hoe werkt EDI? Onze planningsoftware (ERP) is gekoppeld met de ERP-pakketten van Renson én van onze transporteur On Time. Dankzij de EDI-koppeling kunnen de systemen automatisch gegevens uitwisselen en krijgen wij een duidelijk zicht op de productiestappen. Wanneer het systeem ziet dat de goederen bij Renson klaar en verpakt zijn, stuurt het een automatische ophaalopdracht naar onze transporteur. De dag daarna krijg je jouw bestelling geleverd. Mooi toch?


Vragen over ventilatie, zonwering of gevelbekleding? De experts bij Lecot staan voor je klaar.

© Lecot 2024