Laat je tuin bloeien met Lecot 

Snoei, sproei, maai, ... de lente in

Met de langere dagen en de eerste zonnestralen ontwaakt de natuur uit haar winterslaap. En wat betekent dat? De lente is eindelijk in zicht en daar kijken we bij Lecot reikhalzend naar uit! We hebben dan ook heel wat tuingereedschap in ons assortiment om je te helpen je tuin helemaal lenteklaar te maken. Op zoek naar krachtige accu kettingzagen, handige robotmaaiers of efficiënte sproeiers? Wij helpen je stap voor stap om je tuin te laten stralen!

 WIN EEN MILWAUKEE TUINPAKKET 

 

Nu de lente volop aan de gang is, zijn we er om je te helpen je tuin in topvorm te brengen! Het M18 tuinpakket van Milwaukee maakt tuinieren een stukje makkelijker én leuker.

Zo levert de M18 FUEL Heggenschaar topprestaties en is deze ontworpen om zelfs de meest veeleisende taken aan te kunnen. Ook de M18™ Brushless grastrimmer biedt je met zijn krachtige borstelloze motor een efficiënte en precieze trimervaring voor uw gazon.

Het goede nieuws? Je kan dit topgereedschap ter waarde van 1000 euro winnen! En het beste van allemaal... je hoeft er amper iets voor te doen. Dus grijp snel je kans en wie weet mag jij binnenkort aan de slag met dit exclusieve tuinpakket.

 DeWALT KOOP & KRIJG 

 

Ook DeWALT viert de lente

Koop tot en met 30 juni een deelnemende 18V XR of 54V XR Flexvolt Tuinmachine van DeWALT en krijg een door jou te kiezen cadeau ter waarde van minstens 99 euro!

Benieuwd naar de voorwaarden en deelnemende producten?

 MAKITA TUINACTIE 

 

Gratis geschenk van Makita

Koop tussen 1 januari en 31 december 2024 een Makita tuinmachine en krijg een gratis geschenk! 

Benieuwd naar de voorwaarden en deelnemende producten?

 Tuinadvies 

 

Personaliseer je voortuin

Geef ook je voortuin een unieke uitstraling die past bij jouw stijl en behoeften. Van elegante brievenbussen tot buitenbeslag voor je voorgevel en functionele afsluitingen, we hebben alles wat je nodig hebt om je voortuin te transformeren tot een ware blikvanger. Kies uit verschillende materialen, kleuren en ontwerpen om de perfecte combinatie te vinden om jouw buitenruimte om te toveren tot een plek die helemaal van jou is!

 Tuinadvies 

 

Laat je terras opnieuw stralen

Na de wintermaanden kan je terras vaak bedekt zijn met een laag vuil, groene aanslag en ander ongewenst materiaal. Om ervoor te zorgen dat je terras zijn oorspronkelijke glans en uitstraling behoudt, is het van groot belang om ze grondig te reinigen. Met een goede reiniging zal het er niet alleen beter uitzien, maar ook langer meegaan, waardoor je optimaal kunt genieten van je buitenruimte tijdens de warmere maanden.

HET TUINASSORTIMENT ONTDEKKEN IN EEN VESTIGING IN JOUW BUURT?

KOM LANGS IN ONDERSTAANDE VESTIGINGEN EN ONZE TUINEXPERTS HELPEN JE GRAAG VERDER.

© Lecot 2024