Personaliseer je voortuin  

Fris je voortuin op

Met het seizoen in verandering, is dit het perfecte moment om jouw voortuin, oprit en voorgevel een upgrade te geven. Want de voorkant van je huis of bedrijf is niet alleen het eerste wat mensen zien, maar ook jouw visitekaartje naar de wereld toe. Bij Lecot hebben we alles wat je nodig hebt om deze belangrijke zones te personaliseren. Of je nu op zoek bent naar stijlvolle brievenbussen of praktische afsluitingen, wij bieden een uitgebreid assortiment aan hoogwaardige producten.

Laat je inspireren door ons aanbod en vind de perfecte oplossing die past bij jouw stijl en behoeften. Ontdek hoe je jouw buitenruimte kunt omtoveren tot een plek die helemaal bij jou past, en verwelkom het nieuwe seizoen met een vernieuwde voortuin die straalt!

Brievenbussen en pakketbrievenbussen

Ontvang je post in stijl

 

Wie zoekt naar een brievenbus voor kleinere post, kan terecht bij onze collectie brievenbussen, -kasten en -kleppen. Functioneel en budgetvriendelijk, maar vooral met een strak design.

Elegant aan de buitenkant, met een praktische binnenkant

 

Say goodbye tegen het stressen over zoekgeraakte pakketjes! Met de moderne en vrijstaande pakketbrievenbussen van Esafe wordt het gedoe van het zoeken naar waar post of pakketjes zijn geleverd verleden tijd.

 Op zoek naar een oplossing op maat? 

Lecot voorziet niet alleen oplossingen voor de particuliere markt, ook voor grotere residentiële- of kantoorgebouwen hebben we de juiste oplossing. 

Aankleding en verlichting

Bij Lecot vind je ook alles om een warm welkom te creëren, van stijlvolle huisnummers tot elegante deurbellen.

Een voortuin, oprit en voorgevel sfeervol verlichten kan met het Entrada-gamma van Esafe. Deze accessoires zijn stuk voor stuk een stijlvolle toevoeging aan elke omgeving, allen in dezelfde passende ‘look & feel’. 

Buitenbeslag voor je gevel

Pak je de voorgevel van een huis aan? Lecot heeft verschillende innovatieve oplossingen om jouw project te helpen realiseren.
Ontdek ons gamma buitenbeslag waarmee je een garage, voordeur, raam, schuur, enzovoort elegant en hoogstaand kan afwerken.

Rechtschuivend buitenbeslag

Schuifdeuren of -poorten bevestig je gemakkelijk met de juiste extra stevige profielen, draagbeugels en scharnieren.

Vouwbeslag

Heb je beperkte plaats en zoek je een esthetische oplossing om een poort in te werken? Bekijk ons gamma vouwbeslag en vind de oplossing die je zoekt.

Hangrollen

Deuren of poorten worden door middel van een hangrol de eye catcher aan je gevel. Met onze sets krijg je elke klus geklaard.

Tuin- en opritafsluiting

Baken een voortuin en terrein netjes af door een omheining, hek of poort te plaatsen. Zowel voor hout, als natuurlijk bouwmateriaal populairder dan ooit, als metaal ontwikkelde Locinox een gamma dat er voor zorgt dat een poort altijd perfect sluit, ook na vele jaren.

Laat je ondersteunen door de experten van Lecot om je project af te werken in een hedendaagse stijl. 

© Lecot 2024