PBM op maat 

Op maat gemaakte PBM-oplossingen

 

Veilig en comfortabel werken? Met je bedrijfsnaam of -logo op de werkkleding maak je een extra professionele indruk. Niet alleen het oog, maar ook het oor wil wat….
Laat niets aan het toeval over en kies voor gehoorbescherming op maat.  De vuile kleren kan je meegeven met onze industriële wasservice. Als dat niet handig is!

Werkkleding met je bedrijfslogo

Al gedacht aan werkkleding met je bedrijfslogo op? Goed plan! Zo’n werkuniform heeft niets dan voordelen: het draagt bij aan het teamgevoel en het versterkt de professionele uitstraling van je merk en bedrijf. In feite is het zelfs extra reclame!

Bij Lecot vind je alle mogelijke werkkleding van goede kwaliteit, én kan je die ook laten bedrukken of borduren met je bedrijfslogo. Samen met onze partner Zeefdruk Dejonghe zorgen wij ervoor dat je logo perfect op de kledij staat.

Wasservice voor werkkleding

Kies je voor de kwalitatieve en functionele werkkleding van het bekende merk Blåkläder? Dan wil je ook graag dat die werkkleren zo lang mogelijk gedragen kunnen worden. Je kan het onderhoud met een gerust hart uitbesteden aan de industriële wasservice van Lecot. 

Interesse? We komen het concept graag bij je voorstellen samen met iemand van Blåkläder. Dankzij de samenwerking zijn we er zeker van dat het onderhoud in de industriële wasserij gebeurt volgens alle kwaliteitseisen van onze leverancier. We bieden deze service aan in heel België. Zo kunnen je bedrijf en je team altijd rekenen op een snelle oplossing en fris gewassen werkkleding. 

Gehoorbescherming op maat

De huis-tuin-en-keukenoordopjes uit de apotheek houden te weinig decibels tegen op een bouwwerf. Daar krijgen je medewerkers nu eenmaal vaak te maken met ‘oorverdovend’ lawaai, de hele dag door. Neem dus geen risico’s en zorg ervoor dat iedereen veilig aan de slag is.

Gehoorbescherming op maat, ook wel otoplastieken genoemd, biedt niet alleen de allerbeste bescherming maar is ook zeer comfortabel om te dragen. De pasvorm is dan ook volledig aangepast aan de oren van de drager. Precies daardoor sluiten ze de gehoorgang perfect af.


Meer weten? Ja, ik wil meer informatie over de PBM-diensten van Lecot!

© Lecot 2024