Hettich

De perfecte verbinding van intelligente techniek, functionaliteit en design. Hettich ontwikkelt en produceert innovatief functioneel beslag: van schuiflade-, ladegeleidersystemen en scharnieren tot vouw- en schuifdeurbeslag. Met Hettich zit je goed.

Stel jouw Hettich lades op maat samen bij Lecot

Bij Lecot weten we dat kasten en lades een belangrijk onderdeel van een interieur vormen. Daarom bieden we de professionele vakman een op maat gemaakte oplossing. Dankzij onze samenwerking met Hettich kan je via onze online configurator AvanTech YOU lades en accessoires op maat samenstellen.

Bestel in enkele klikken jouw lade(s) op maat via onze configurator. Deze lades worden binnen de 5 werkdagen geleverd en zijn voorgemonteerd. Snel besteld én snel geleverd, wat wil je nog meer?

Hettich Sensys scharnieren

Een scharnier en montageplaat moet stevig en duurzaam zijn en tegelijk wil je dat de scharnier zo stil is als een muis. Met de Sensys scharnieren van Hettich krijg je juist dat.

Dankzij hun jarenlange ervaring als één van 's werelds grootste en meest succesvolle producenten van meubelbeslag weet Hettich de perfecte combinatie van intelligente techniek, functionaliteit en design te maken.

Sensys scharnieren vormen ongeëvenaarde oplossingen voor ieder meubelprogramma met geraffineerde montage- en verstelmogelijkheden. Ze hebben een hoogwaardig dempingssysteem om deuren zacht en betrouwbaar te sluiten. De geringe potdiepte is opmerkelijk, wat dunne frontdiktes mogelijk maakt. Sensys scharnieren zijn eenvoudig en tijdsbesparend te monteren.

© Lecot 2024