BUREAU-INRICHTING

Of iemand nu van uit zijn "home office" of van op kantoor werkt, je klanten voorzien van een ergonomische, stijlvolle bureau-inrichting is wat de zelfstandige vakman onderscheidt. Bied daarom je klant het verschil met de in hoogte verstelbare bureausystemen van Hettich. Of neem even een kijkje naar onze andere kwaliteitsvolle Hettich-producten. Lecot biedt onder andere alternatieve handschakelaars voor elektrisch verstelbare tafelbladen, efficiënt kabelmanagement, kabeldoorvoeren en ruime werkbladen. Als één van 's werelds grootste producenten van meubelbeslag biedt Hettich je de beste materialen en op maat gemaakte oplossingen voor elke bureauruimte of kantoor. Iedereen verdient een ergonomisch, stijlvol bureau samengesteld door de beste vakman! 

Thuiskantoor upgraden

Steelforce 310-serie is ruimtebesparend en economisch.

Ook bij thuiswerken is een ergonomische werk-plek belangrijk. Maar niet ieder huis beschikt over voldoende ruimte voor een groot bureau. In dat geval kan men het beste voor een klein, multifunctioneel bureau kiezen. Met de Steelforce 310-serie kan men thuis een comfortabele, professionele kantoorruimte creëren.

Krachtpatser op kantoor

PRO SLS-serie overtuigt met stabiliteit en een helder design.

De Professional Line werd speciaal ontwikkeld voor professionele toepassingen. Steelforce Pro SLS is zowel in eenvoudige als complexe vormen verkrijgbaar voor uiteenlopende toepassingen. Krachtige motoren bieden overal waar grote belastingen optreden een extreem hoge dynamische belastbaarheid.

Ontzorg je met onze besteltool

Met onze besteltool maak je het je klant gemakkelijk. Je kan vlot je gamma voor een stijlvol, ergonomisch bureau-inrichting tonen aan je klant via de sprekende afbeeldingen en duidelijke tabellen. De besteltool kan zeker een hulpmiddel zijn om je klant te overtuigen tot aankoop. Maak via de vermelde advies verkoopprijs (incl. BTW) eenvoudig een offerte op en wees zo de flexibele professional die je klant wil. Met de besteltool heb je altijd je aanbod bij de hand

Ontwerp lades op maat

Wat is een kantoor zonder kasten lades? Bij Lecot weten we dat lades een belangrijk deel van een bureau zijn. Daarom bieden we bij Lecot de professionele vakman een op maat gemaakte oplossing. In een unieke samenwerking met Hettich bieden wij lades op maat.

Snel besteld en sneller geleverd via onze persoonlijke configurator, waarmee je in enkele klikken je gewenste lade kan bestellen. Ontvang je lades binnen de 5 werkdagen!

Werk je kantoor af met glaswanden of schuifdeuren

Glaswanden

Met divina van Arlu deel je ruimtes op zonder verlies aan licht of openheid. De glazen wanden kan je volledig personaliseren op maat en zo een minimalistisch en industrieel design creëren. 

Binnendeuren

ies een binnendeur die bij je keukenstijl past. Ontdek ons breed gamma aan schuifdeuren zoals de Loft met haar typerende industriële rails of de latent pocket die volledig in de muur verdwijnt. Of ga voor een minimalistische oplossing zoals onze Invisidoor.

© Lecot 2023