Maak je tuin lenteklaar

De lente staat voor de deur en wij staan allemaal te borrelen om weer te genieten van dat zonnetje vanuit onze gezellige tuin! Tuinier daarom samen met Lecot en bereid je helemaal voor op die mooie lente en zomer! Hieronder vind je alles wat je daarvoor nodig hebt.

Kärcher reiniging

Herinner je nog dat gevoel dat je had toen je auto nieuw was en je oprit net aangelegd was? Toen je tuinmeubelen voor het eerst het daglicht zagen en je muren nog mosvrij waren? Stof, vuil en ongecontroleerde groei zijn geen partij voor je Kärcher hogedrukreiniger. 

Tuinmachines

Maak je klaar om je tuin tot in de puntjes te verzorgen! Van haagscharen tot grasmaaiers, wij hebben alles wat je nodig hebt om jouw tuin om te toveren tot een pareltje.

Inrichting

Stap dankzij het gamma van Lecot in een oase van rust en schoonheid. Of u nu een kleine stadstuin heeft of juist een groot landgoed, in ons gamma vindt u zeker iets naar uw wens.

Gereedschappen

Van grondboren en harken tot spades en schoppen, bekijk hier ons ruim assortiment 

Lees meer »

Hout

Onderhouden is kinderspel! Bij Lecot kan je terecht voor allerhande producten voor het onderhouden van jouw plek onder de zon dankzij Tec7

Sproeiers

De juiste bewatering is essentieel om de planten en het gazon groen en gezond te houden. Gardena heeft alles wat je nodig hebt voor de juiste besproeiing van de tuin. Het flexibele en eenvoudige kliksysteem voor alle besproeiings- en reinigingswerken in de tuin zorgt voor een eenvoudige en veilige aansluiting tussen de kraan en bewateringsaccessoire. 

© Lecot 2024