Tork

Tork® is het toonaangevende, wereldwijde merk voor hygiëne op de werkplek dat u inspiratie en ondersteuning biedt om vooruit te denken, zodat u altijd klaar bent om zaken te doen. Van het bedenken van de ultieme gastervaring tot efficiënte reiniging opnieuw vormgeven en manieren vinden om duurzamer te worden… Tork is altijd op zoek naar nieuwe en betere manieren om uw business te verbeteren. Om de concurrentie voor te blijven, moet u vooruitdenken en Tork is de perfecte partner om u daarbij  te helpen.

Poetsdoeken

Reken snel en eenvoudig af met rommel. Ons poetspapier en onze doeken zijn geschikt voor alle soorten taken, van afnemen en poetsen tot het opruimen van gemorste vloeistoffen. Met onze slimme dispensers voor (werk)doeken hebt u deze altijd bij de hand.

Onze speciaal ontworpen doeken en werkdoeken zijn opgewassen tegen iedere taak en helpen deze snel en efficiënt te volbrengen. Van multifunctioneel poetspapier tot sterke reinigingsdoeken, u vindt altijd het juiste product voor uw gewenste resultaat.

Alle dispensers zijn geoptimaliseerd voor 
Tork Reinigingsdoeken. Samen vormen ze de 
perfecte combinatie voor goede prestaties 
- Extra stevige constructie
- Semi-transparante kap

Schoonmaak

Door regelmatig onderhoud, zoals het verwijderen van vuil en hardnekkige vlekken van oppervlakken, machines en gereedschappen, wordt uitvaltijd tot een minimum beperkt. Onze doeken (droog of in combinatie met water, oplosmiddelen of reinigingsmiddelen te gebruiken) helpen bij het reinigen. Onze reinigingsdoeken gaan langer mee en zijn duurzamer in gebruik dan papier en werken snel om tijd en geld te besparen.

Sanitaire ruimtes

Hygiëne+ sanitaire ruimte


Het risico op kruisbesmetting verminderen is van cruciaal belang in uw werkomgeving. Onze milde zepen, huidlotions, handdesinfectieproducten en zachte handdoeken beschermen de handen van mensen die ze vaak moeten wassen, terwijl zij anderen beschermen tegen ziektekiemen. Ons uitgebreide assortiment voor handhygiëne omvat ook aantrekkelijke automatische, handsfree dispensers. Deze helpen de verspreiding van ziektekiemen verder te verminderen en stimuleren bovendien naleving van de voorschriften.

Tork Papercircle

Tork PaperCircle® is 's werelds eerste recyclingservice voor papieren handdoeken. Samen kunnen we uw bedrijf circulair maken door uw gebruikte papieren handdoeken in te zamelen en te recyclen tot nieuwe tissueproducten. Hierdoor wordt afval een grondstof. Tork PaperCircle helpt u uw duurzaamheidsdoelstellingen te behalen door afval met tot wel 20%1 te verminderen en samen de totale CO2-voetafdruk met 40% te verkleinen* - zowel voor bezoekers als voor medewerkers. 

Bij Tork betekent circulariteit opnieuw nadenken over de manier waarop wij zakendoen, grondstoffen efficiënter gebruiken en afval verminderen. Ons doel is om producten te ontwerpen die passen binnen een circulaire maatschappij. Door samen te werken met bedrijven die hier hetzelfde over denken, kunnen we de cirkel sluiten in Professional Hygiene.

We nemen het voortouw in het tranformeren van Professional Hygiene van lineair naar circulair. Hiervoor zijn nieuwe bedrijfsmodellen nodig met aandacht voor verantwoord gebruik van grondstoffen door een mindset van ‘ontwerpen, verminderen, hergebruiken en recyclen’, zodat afval wordt omgezet tot nieuwe grondstoffen.

Tork-oplossingen helpen mensen om duurzaam te zijn, zowel thuis als van huis. Onze toewijding aan duurzaamheid is gebaseerd op drie invloedsgebieden waar we denken dat onze producten en oplossingen het grootste effect zullen hebben: welzijn, meer uit minder en circulatiteit. Samen kunnen we uw duurzaamheidsprestaties verbeteren.

© Lecot 2024