TEC7

Onze taak is om uw werk gemakkelijker te maken. Om professionele ondersteuning te bieden aan elke bouwkundige. Daarom leggen wij de lat hoog, niet alleen op het gebied van service, maar ook op het gebied van producten. Constante innovatie en een luisterend oor voor de eisen van de markt en de feedback van de gebruikers hebben geresulteerd in een unieke reeks producten met de volgende kenmerken:

1. Veelzijdig: Kan op elk materiaal worden gebruikt

2. Doeltreffend: Voldoet altijd aan de verwachtingen

3. Premium kwaliteit: Gemaakt en getest door professionals

4. Gebruikersvriendelijk: Alleen oplossingen, geen verrassingen

En wanneer wij zeggen dat wij u uitrusten met alle producten die u nodig hebt, zijn wij ons terdege bewust van de verscheidenheid van uw taken. Of het nu gaat om ontvetten, afdichten, verzegelen of repareren, wij staan voor u klaar. Onze producten zijn allrounders, net als u.

Montage & afdichting

Niemand heeft een boodschap aan duizenden producten om optimaal rendement te bekomen. Daarom bieden wij u een maximaal aantal oplossingen aan met een minimum aantal producten. Te beginnen bij onze montage en afdichtingsproducten. Geen verrassingen, geen gedoe, enkel eenvoud en efficiëntie.

Reinigen & ontvetten

Zonder de juiste voorbereiding van de ondergrond verliest zelfs de meest kwalitatieve lijm of afdichtingskit zijn hechtende eigenschappen. Daarnaast zorgen de meeste werken ook voor heel wat vuil. Voor elk type ondergrond en elk type vervuiling biedt Tec7 een krachtige, universele reiniger en ontvetter.

Waterdichting

In welke vorm dan ook, vocht moet snel en doeltreffend aangepakt worden om verdere schade aan een gebouw of belangrijker, de gezondheid, te vermijden. Met ons WP7-assortiment biedt u uw klant gebruiksvriendelijke producten met een snelle en langdurige werking, zonder compromissen.


TEC7 Bestsellers

  1. A51104025
    Reinigingsdoekjes powerwipes - TEC7

    Stockartikel
© Lecot 2023