Safety Jogger

Safety Jogger Works kwam als Belgisch merk van veiligheidsschoenen op de markt in 2000 en groeide sindsdien uit tot een internationale referentie in meer dan 130 landen, wereldwijd bekend om z’n innovatieve, moderne en toch betaalbare producten.

Naast werkschoenen, produceert het PBM-merk vandaag ook werkkleding en hoofdbescherming. Safety Jogger Works heeft namelijk een duidelijke missie: werknemers beschermen van top tot teen door een totaaloplossing van veiligheidsproducten aan te bieden.

Daarnaast wil het merk ook een voortrekkersrol spelen op het gebied van duurzaamheid. Naast een werkkledingcollectie gemaakt van gerecycleerde materialen, lanceerde Safety Jogger Works recent een eco-schoenencollectie met GRS-gecertificeerde schoenen. Bovendien gebruikt Safety Jogger Works ook heel wat gerecycleerde onderdelen voor hun andere schoenen, zoals veters, zolen, voeringen en bovenwerkmaterialen.

Safety Jogger veiligheidsschoenen

Safety Jogger maakt veiligheidsschoenen voor elk type werkplek. Hun assortiment omvat trendy, comfortabele en kwalitatieve schoenen die ze onderverdelen in drie categorieën: industrial (bv. logistieke, automobiel en bouwsector), professional (bv. medische, uniform, catering en schoonmaaksector) en tactical (beveiligingssector). Daarnaast biedt Safety Jogger ook Tiger Grip antislip overschoenen aan: een effectieve oplossing voor extra grip en bescherming op verschillende oppervlakken, zonder dat je je schoenen hoeft uit te trekken.

Safety Jogger werkkleding

Daarnaast heeft Safety Jogger ook z’n mouwen opgestroopt om een kwalitatieve werkkledingcollectie te ontwikkelen voor elk beroep, elke activiteit en elke omgeving. De werkkleding van Safety Jogger is een plezier om te dragen, zowel tijdens als buiten het werk, en combineert verschillende functionaliteiten met een moderne look. Het aanbod omvat hoge zichtbaarheidskleding, verschillende types jassen, functionele broeken en shorts, ademende T-shirts en comfortabele sweaters.

Safety Jogger hoofdbescherming

Safety Jogger neemt ‘bescherming van top tot teen’ heel letterlijk. Naast veiligheidsschoenen en werkkledij, heeft het merk namelijk ook ergonomische hoofdbescherming voor elke werkplek. Of je nu helmen, veiligheidsbrillen, oordoppen, oorkappen, mondmaskers, ... nodig hebt, Safety Jogger heeft het allemaal!

© Lecot 2024