Rectavit

Nu ook 10% korting* op een selectie van (interieur)merken. Sla snel je slag!

*Actie enkel geldig in onze vestigingen of via jouw vertegenwoordiger - actie niet cumuleerbaar met andere acties of speciale prijzen - niet van toepassing voor lades op maat - geldig van 01/06/22 tot 15/07/22

In een interieur hangt het één en ander vast, vaak via verschillende soorten lijmen. Denk maar aan houten balken in een interieur of  hoekverbindingen bij metalen ramen, deuren, gevels en serres. Lecot biedt een selectie van de beste spuitlijmen, PU-lijmen en houtlijmen van Rectavit
Deze Belgische topproducent is niet alleen in België, maar in gans Europa een gevestigde waarde. Rectavit is een toonaangevend product en is steeds mee met de nieuwste ontwikkelingen op de markt. Kwaliteit, service en technologische vernieuwingen zijn het steevaste handelsmerk van Rectavit.

Ze bieden gebruiksvriendelijke totaaloplossingen voor snel en gemakkelijk lijmen in een interieur. Rectavit is dan ook dé referentie op vlak van interieurlijmen. Een voorbeeld van hun gebruiksvriendelijke totaaloplossingen zijn hun verspuitbare contactlijmen, die je gebruikt bij het opbouwen en afwerken van plaatmateriaal. Typisch aan contactlijm is de uiterst vlakke lijmlaag. Hierdoor kunnen verschillende materialen quasi onzichtbaar met elkaar verbonden worden. Dit houdt ook in dat de lijm geen vullend vermogen heeft en dus enkel plaatmateriaal op een perfect vlakke ondergrond kan verlijmen. Niets mag het contact tussen beide delen verhinderen.

Verschillende soorten lijmen hebben elk specifieke materialen en omstandigheden waar ze het best tot hun recht komen. Kijk dus zeker goed na met welke materialen je werkt om zo de beste keuze te maken.

© Lecot 2023