STROXX

Ontdek STROXX, een exclusief kwaliteitsmerk van en door Lecot. STROXX is dé keuze van de professional voor de beste prijs-kwaliteitverhouding.

STROXX zijn tools die dankzij vele slimme handen zijn ontwikkeld. Handen die dag na dag hun werk met sluwheid, precisie en perfectie uitvoeren. Voor hen gaat het niet alleen om het afronden van de klus. Ze zijn ook trots, betrokken en nieuwsgierig naar elke opdracht, naar ieder ontwerp, de uitvoering en details ervan.

Het exclusieve merk staat synoniem voor professionaliteit. Het is een veilige keuze voor het nieuwe favoriete gereedschap van de professional. Met STROXX krijg je een reeks professionele tools, ontwikkeld voor en door professionals. Dit betekent dat je erop kan rekenen dat de kwaliteit dezelfde is als de merkproducten die je vandaag de dag gebruikt, echter de prijs is beter.

STROXX brochure

 

Ontdek de laatste STROXX productlanceringen en laat je inspireren door een uitgebreid assortiment voor de proud professional.

Product in de kijker: STROXX exoskelet

 

Op zoek naar een ergonomische oplossing? Ontdek het STROXX exoskelet en verminder de belasting op armen en schouders.

Een greep uit de STROXX productcategorieën

Vakman met Stroxx handschoenenVakman met Stroxx handschoenen

STROXX werkhandschoenen

Wat voor een zanger zijn stem is of voor een wielrenner zijn benen, dat is voor de zelfstandige vakman zijn handen. Onmisbaar! Die waardevolle handen verdienen de juiste bescherming. Daarom ontwikkelt STROXX hoog kwalitatieve werkhandschoenen voor de vakman. STROXX werkhandschoenen laten je toe je werk zonder enige belemmeringen uit te voeren, terwijl je handen beschermd worden van snij- en schaafwonden.

Natuurlijk zijn alle STROXX werkhandschoenen beschikbaar in verschillende formaten en komen standaard in een paar. Met STROXX werkhandschoenen kan je in alle veiligheid en comfort je handen uit de mouwen steken, letterlijk en figuurlijk!

STROXX ratel- en doppensets

Wanneer je als professionele vakman bouten en moeren wil vastzetten, kun je daarvoor werken met doppen en/of ratels. Hou je doppen en ratels gemakkelijk en overzichtelijk bijéén in een set. Met STROXX kies je voor een praktisch optimale indeling waarmee je uiterst snel kan werken en even snel terug kan gaan opbergen.

De ratels en doppen sets van STROXX zijn uiterst stevig en handig om mee te nemen. Facom ratel en doppen sets heb je met verschillende aansluitingen. Je kan er gemakkelijk op filteren om zo de juiste keuze te maken. Laat het vastzetten beginnen met STROXX!

Ratel- en doppenset StroxxRatel- en doppenset Stroxx
Stroxx werflamp in atelierStroxx werflamp in atelier

STROXX werfverlichting

Als we konden kiezen dan was er altijd zon op de werf. De professionele vakman begint echter vaak vroeg voor het ochtendgloren en stopt pas lang na zonsondergang. Daarom is het belangrijk om de werkplaats te verlichten met de juiste werfverlichting. Met STROXX werfverlichting is dat een fluitje van een cent.

De werfverlichting van STROXX is eenvoudig om te gebruiken, zorgt voor een goed licht dat veilig werken garandeert, gaat uiterst lang mee en kan tegen een stootje en een stofje. Natuurlijk is niet elke lamp dezelfde. Filter daarom makkelijk op wat je nodig hebt voor je klus. Zo kies je de juiste STROXX werfverlichting voor de klus. Let there be light!

© Lecot 2024