DeWALT 

DeWALT

Dat DeWalt ooit begon met het maken van een universele, elektrische houtmachine met de naam "Wonder-Worker", hoeft niemand te verbazen. DeWalt-apparaten doen dan ook technologische wonderen. DeWalt maakt betrouwbare apparaten voor in de huizenbouw, renovatie en houtbewerking.  Bedieningsgemak en veiligheid komen daarbij op de eerste plaats. Daarnaast wordt er stevig ingezet op het minderen van gezondheidsrisico's zoals vibraties, stof en controleverlies. Met hun lange levensduur en hoge kwaliteit levert DeWalt uitstekende prestaties in de bouw. DeWalt voorziet de powertools voor elke professional.

Op zoek naar combopacks met twee of meer accu machines van DeWalt? Kijk dan ons professioneel geselecteerde aanbod combopacks na. Ook van DeWalt -tafel-, afkort en verstekzaagmachines bieden we een groot aanbod. Om alles recht en waterpas te hangen, bieden we de beste DeWalt kruis- en lijnlasers.

We hebben nog heel wat andere DeWalt-producten. Kijk gerust na wat je voor jouw klus nodig hebt.

DeWalt Accu combopacks

Wat is er beter dan meerdere professionele toestellen tegen een voordelige prijs? Als die van DeWalt zijn natuurlijk. Bij DeWalt weten ze hoe je een kwalitatieve powertool ontwerpt. Met een combopack van DeWalt accu machines kies je dus voor twee of meerdere powertools voor de professional. Daarnaast zitten daar al één of meerdere accu's bij. Zo kun je als vakman blijven ongestoord doorwerken. Voor een ultiem gemak met je powertools kies je voor een Dewalt Accu combopack.

DeWalt Tafel-, afkort en verstekzaagmachines

Wil je een houten oppervlak zoals bijvoorbeeld een kast, dressing of deurkader schaven of schuren? Denk dan aan een Bosch schaaf- en schuurmachine met accu. Schaven en schuren met een Bosch-machine is een groot gemak, zeker met accu. Bespaar jezelf al dat gedoe met kabels of stopcontacten en werk gemakkelijk en flexibel op batterij. Bekijk ons divers aanbod en kies de schaaf- of schuurmachine die bij jou en je klus past. Schuren en schaven like a Bosch!

DeWalt Kruis- en lijnlasers

Om een interieur tot in de puntjes af te werken, gebeurt het dat je moet gaan zagen. Kijk dan niet verder dan de elektrische zaagmachines van Bosch. Met de zaagmachines van Bosch heb je ruime keuze in hoe groot en sterk je je zaag wil. Een decoupeerzaagmachine voor jou of toch liever een cirkelzaagmachine? Geen probleem. Lecot biedt de geschikte Bosch-zaag voor elke interieurklus.

DeWalt Storage

Ontworpen om jouw gerief een veilige thuisbasis te geven!

DeWALT voorziet opbergoplossingen op maat. Van de TSTAK en ToughSystem tot Soft Storage. Voor iedere werf is er de gepast opbergoplossing.

© Lecot 2024