Blåkläder

Een passie voor kwaliteit, geloven in de kracht van functionaliteit, stijlvol design en een focus op duurzaamheid. Blåkläder is in 1957 vanuit Zweden met deze vier principes gestart en we moeten ze gelijk geven, ze volgen de principes nog steeds. Blåkläder is sindsdien uitgegroeid tot een wereldspeler op vlak van werkkleding.

Ze starten bij Blåkläder vanuit de ervaring van de vakman en de meest recente normen en certificeringen. Gooi daarbij nog een intense focus op duurzaamheid en stijlvol design en je krijgt de werkkledij van Blåkläder. Zo kun je bij Blåkläder altijd voor topproducten terecht.

Maar ontdek vooral zelf de werkkleding van Blåkläder. Met Blåkläder werk je beschermd, comfortabel en stijlvol.

 ACTIE IN DE KIJKER 

 

WWM actie Blåkläder 

 

Van 1 april tot en met 31 juli lopen de Blåkläder lente en zomer acties terug bij Lecot. koop jouw favoriete Blåkläder kledij en krijg gratis toffe hebbedingetjes zoals een Limited edition T-shirt, pet of een paar boxer shorts.

 

Ontdek de voorwaarden op de actiepagina.

Blåkläder werkbroeken

Vakman zijn, dat is vaak werken in stof, in de modder, tussen de verf, tussen de materialen. Om je van al dat gedoe te vrijwaren, trek je je vertrouwde werkbroek aan. Wens je een kwalitatieve werkbroek die jaren meegaat, kies dan voor een Blåkläder-werkbroek. De werkbroeken van Blåkläder zijn van hoge kwaliteit. Ze kunnen dus tegen een stootje of een stofje, kunnen tegen een groot aantal wasbeurten en zijn zo ontworpen dat je er veel van je gereedschap in kwijt kan. We hebben gegarandeerd de werkbroek van je voorkeur. Aan welke variant je ook maar denkt, de kans is groot dat we het hebben. Jouw favoriete kleur, jouw specifieke maat,... Hoe jij het wil. Blåkläder zorgt voor de gepaste werkbroek.

Blåkläder shorts

Als vakman draag je de werkkledij waar jij je gemakkelijk in voelt. Tijdens warme dagen is werken met een short van Blåkläder vaak een welgekomen verfrissing. Blåkläder weet dat een goede werkshort het verschil kan maken. Daarom maken ze werkshorts van dezelfde kwaliteit, bescherming en hetzelfde gemak als hun werkbroeken, alleen net iets korter. Bij Blåkläder kun je terecht voor werkshorts voor werken in het grootste comfort, optimaal beschermd en kwalitatief top. Blåkläder werkshorts zijn er in allerlei maten en soorten. Filter dus zeker op wat je wil in je werkshort. Laat de zomer niet in je weg staan van je werk met Blåkläder!

Blåkläder hoge veiligheidsschoenen

Met een hoge veiligheidsschoen bescherm je meer dan alleen je voet. Ook je enkel en je scheenbeen worden gedeeltelijk beschermd. Wanneer je je voeten optimaal wil beschermen tegen bijvoorbeeld vonken van metaal, zware materialen of scherpe uitsteeksels kies je voor een hoge veiligheidsschoen van Blåkläder. Hun hoge veiligheidsschoenen hebben de laatste technische ontwikkelingen en de hoogste veiligheidsklasses. Daarnaast stappen ze zeer gemakkelijk en zijn ze eenvoudig aan en uit te doen. Over de volledige schoen kun je genieten van die bescherming en aan de neus krijg je vaak nog dat stalen extraatje. Kies je Blåkläder hoge veiligheidsschoenen makkelijk via onze eenvoudige filter. Zo kies je de juiste maat, je kleuren en al de technische specificaties die je maar wilt.

© Lecot 2024