Veiligheidsbril - DELTA PLUS Pacaya

Productinformatie

- Polycarbonaatbril uit één stuk
- Geïntegreerde polycarbonaat neusbrug
- Inklapbare nylon veren
- Laterale bescherming. verschillende types verkrijgbaar in de Pacaya-reeks: - Klassieke veiligheidsbril met inklapbare veren en kleurloze lens (art 583010131)
- Klassieke veiligheidsbril met inklapbare veren en zonnelens (art A50290512)
- Met breed elastiek en verstelsysteem waardoor de bril goed aansluit en bijkomend een afneembare schuimbescherming die voor een goede afdiching zorgt in stoffige omgevingen (art A50879724)
- Met lens tint 5 om te lassen (art 583960019)
- Klassieke veiligheidsbril met kleurloze lens met extra behandeling op de lens (LYVIZ) -> water- en olieafstotende coating (art A50879723)

'The eyes are the window to the soul' zegt men weleens, maar voor de vakman zijn de ogen er vooral om voor kwalitatief werk te kunnen zorgen. Bescherm daarom je ogen met een DELTAPLUS Pacaya Veiligheidsbril. Deze veiligheidsbril bestaat uit verschillende varianten voor verschillende soorten werk. Deze bril bestaat uit één stuk en heeft een geïntegreerde polycarbonaat neusbrug voor een extra bescherming. Daarnaast zijn de nylon veren inklapbaar en extra flexibel. In de glazen kan je kiezen. Heb je liever een kleurloze lens of toch eerder een zonnelens? Ook tinten om te lassen of met een extra behandeling om water- en olieafstotend te werken zijn beschikbaar. In alle versies is er anti-damp en anti-kras aanwezig. Met deze bril kan de zelfstandige professional zeker aan het werk. Dat zie je toch!

Algemene specificaties

Technische eigenschappen: Anti-damp, Anti-kras
7 Varianten
© Lecot 2024