Accu kettingzaag - MAKITA DUC353Z

Art.nr. : A50883023
Ref. : DUC353Z
Stockartikel
Gratis levering boven de € 250

ACCU KETTINGZAAG MAKITA DUC353Z (2 X 18 V - ZONDER ACCU - 350 MM)

Productinformatie

Omschrijving:
- Geluidsarme 2 x 18V= 36V Lithium-ion accukettingzaag, ideaal voor het onderhoud van stadsparken en tuinen in woonwijken, bij scholen of ziekenhuizen of elke andere lawaaigevoelige omgeving.
- Onderhoudsvrije koolborstelloze motor met elektronische sturing zorgt voor een concurrentieloos motorrendement en beduidend minder opwarming.
- Professioneel accugereedschap voor een maximale bewegingsvrijheid zonder het lawaai, de uitlaatgassen, de startproblemen en de onderhoudskosten van een bezinemotor
- Automatische kettingsmering door oliepomp met regelbaar debiet; een kijkvenster op de ketting olie laat een gemakkelijke controle van het oliepeil toe.
- Handige gereedschapsloze zwaardwissel en kettingspanning door middel van een eenvoudige en blokeerbare draaihendel
- Terugslagarme laagprofiel ketting met oplopende aandrijfschakels beidt de grootst mogelijke veiligheid aan occasionele kettingzaaggebruikers
- Motorrem stopt de ketting in 0.5 sec na het loslaten van de schakelaar; safety-matic massagestuurde kettingrem blokkeert in geval van terugslag de ketting en schakelt de motorstroom uit.
- Ergonomische, naar onder versmallende handgreep met comfortabele softgrop bekleding
- Door het gebruik van twee 18V batterijen in serie worden voorheen ongeziene prestaties mogelijk met het meest gebruikte batterijtype; een inverstering in een apart batterijsysteem enkel voor de zwaarste toepassingen wordt daarmee overbodig.
- Diverse constructiedetails zoals een volledig waterdichte schakelaar, een interne dichting die de batterij afschermt en in hars gegoten elektronische circuits staan garant voor de beste stof- en waterbestendigheid op de markt.

Accessoires
- Zaagketting, zwaard, kettingbescherming, vijlhouder compleet, veiligheidsbril.

Geleverd zonder batterijen en lader .

Product specificaties

Voltage
18 V
Accu
Li-ion
Zwaardlengte
35 cm
Netto gewicht
4.7 k
© Lecot 2024