Zo ben je voorbereid op de winter, van thuis tot op de werf


Ga voor kwaliteit én voor laagjes

Kies voor kwaliteit als het gaat om persoonlijke beschermingsmiddelen. Je werkt er de hele dag in, dus de gebruikte materialen moeten functioneel én confortabel zijn. Onze leveranciers Delta Plus, Lemaitre, STROXX, Herock, Blaklader en Safety Jogger bieden een kwalitatief gamma aan PBM's die je warm houden in de gure wintermaanden.

Kies er ook voor om je in laagjes te kleden. De verschillende lagen stof isoleren de lichaamswarmte beter en je kan gemakkelijk één laagje uitdoen afhankelijk van de weersomstandigheden.

Extra aandacht voor handen en voeten

Als je ijskoude voeten hebt en verkleumde handen, zorgt dit ervoor dat je hele lichaam koud heeft. Bescherm ze dan ook extra met aangepaste schoenen en handschoenen. Kies voor veiligheidsschoenen die voldoende dik zijn, warm gevoerd en bestand tegen vocht.


In de kijker

Deze unieke winterbox van Safety Jogger biedt jou warme bescherming aan van kop tot teen. Ideaal als eindejaarsgeschenk of gewoon voor jezelf.

De gratis meegeleverde muts kan gemakkelijk onder de veiligheidshelm gedragen worden, de handschoenen (ook gratis) beschermen én houden je handen warm. Het klapstuk van deze box zijn de gevoerde lederen winterlaarzen. Zij houden jouw voeten warm en droog in combinatie met de gratis bijgeleverde sokken.


Veiligheidshandschoenen zijn sowieso al verplicht in de bouw. Ze bieden niet alleen bescherming, maar een aangepaste winterhandschoen biedt ook bescherming tegen de koude.

Natuurlijk hebben onze leveranciers ook een mooi aanbod van winterhandschoenen, kies voor het type handschoenen dat het best bij jouw werk past:


't Is een hoofdzaak

Ook via je hoofd verlies je veel warmte. Draag een muts onder je bouwhelm om nog extra warmte te isoleren en een nekwarmer helpt ook om jouw gezicht te beschermen tegen koude, snijdende wind. Zorg er dus voor dat je (letterlijk) goedgemutst vertrekt!

© Lecot 2024