Zonwering 

Comfort in elk seizoen

Zonwering helpt je om de binnentemperatuur onder controle te houden. Zonwering voorkomt namelijk dat zonnestralen rechtstreeks op het venster schijnen en de temperatuur bijgevolg doen stijgen. In de zomer sluit je de screens om de zonnewarmte te blokkeren, of vermijden de lamellen van structurele zonwering dat de hoogstaande zon vrij spel heeft op de ramen. Je blijft ondertussen wel genieten van het binnenvallend daglicht, zonder het zich naar buiten te verliezen en met minimale storende reflectie op schermen of verkleuring van je interieur door de uv-stralen.

Als het zonnig maar fris is kunnen de zonnestralen wél zoveel mogelijk binnengelaten worden. Dat is niet alleen aangenaam, je verbruikt ook minder energie. Als dat niet mooi meegenomen is!

Screens

Voor elke raampartij is er een passende screen. Zo bescherm je elke risicozone tegen oververhitting. Je kan screens zowel verticaal als horizontaal installeren. De kast kan op verschillende manieren gemonteerd worden waardoor er altijd een passende oplossing is voor zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten.

Wist je trouwens dat Lecot een erkende Renson Service Partner is? Als premium verdeler van Renson biedt Lecot verschillende zonweringservices. Zo kan je bij ons terecht voor de plaatsing, na-service en onderhoud van screens.

Structurele zonwering

Structurele zonwering wordt aan de buitenzijde van de woning verwerkt. Dat maakt zowel het ontwerp als de efficiëntie tijdloos. Het geeft een gevel meer karakter. De keuze tussen verschillende looks en montagewijzen garandeert een perfecte match met je architectuur.

Ontdek bij Lecot het uitgebreide assortiment structurele zonwering met vaste of beweegbare lamellen in aluminium of hout, al dan niet motorisch gestuurd. 

Rolluiken

Het hele jaar door bewijzen rolluiken hun nut. Tijdens koudere periodes bieden ze extra isolatie en tijdens warmere dagen helpen ze om de woning koel te houden.

Op zoek naar rolluiken op maat voor jouw project? Bij Lecot ben je aan het juiste adres! Onze experts helpen je graag verder met de bestelling en plaatsing van jouw rolluiken op maat. 


Onze zonweringservices

Lecot wil zijn zijn klanten ontzorgen en werd hierdoor bekroond met het Renson Partner Label. Als premium verdeler van Renson biedt Lecot verschillende zonweringservices aan, zoals het plaatsen van screens en het onderhoud op de Panovista Max. Ook kan je bij ons terecht voor hulp bij na-service en voor het onderhoud op alle types verticale doekzonwering van Renson.

Waarom kiezen voor Lecot als partner?

  • professionele plaatsing voor projecten vanaf 10 stuks
  • snel leverbare service parts
  • na-service op Renson screens
  • jaarlijks onderhoud

Professionele plaatsing van screens

Is het installeren van screens niet je kernactiviteit? Ben je op zoek naar hulp van een externe plaatsingsploeg zodat je sneller je werven kan afronden? De Lecot plaatsingsservice helpt je graag verder.

We bekijken samen de plannen en bieden technische ondersteuning op de werf of in het atelier. Onze ervaren plaatsers weten van aanpakken, zodat we samen mooi werk kunnen afleveren.

Onderhoud van screens

Zonwering is onderhoudsvriendelijk, maar niet onderhoudsvrij. Dankzij het Maintenance Care contract van Lecot kunnen jij en je klanten zorgeloos genieten van alle Renson-zonwering.

Wij zorgen voor het professionele onderhoud en de inspectie van de zonwering. Deze inspectie is trouwens verplicht voor de 5 jaar garantie bij de Renson Panovista Max.

Voordelen van onze onderhoudsservice?

  • Maximale zekerheid door controle op meer dan 40 punten
  • Vijf jaar garantie met gratis levering van vervangstukken (zonder montagekosten)
  • Snellere detectie van eventuele problemen of defecten

Benieuwd wat zonwering van Renson voor jou kan betekenen?

Vraag de digitale brochure aan en laat je inspireren door projecten in diverse stijlen en omgevingen.

Download de Renson-brochure

© Lecot 2023