Ventilatie 


Wat is ventilatie?

Ventilatie is veel meer dan af en toe het raam openzetten. Voor een optimale luchtkwaliteit binnenshuis heb je een ventilatiesysteem nodig dat continu en gecontroleerd verse buitenlucht aanvoert en vervuilde binnenlucht afvoert. In het assortiment van Lecot vind je uiteenlopende ventilatiesystemen die heel energiezuinig zijn en warmteverlies maximaal beperken.

Onze ventilatie-oplossingen

In onze vestigingen hebben we steeds een voorraad roosters beschikbaar. Zo kan je deze meteen installeren bij jouw klant. Op zoek naar een rooster op maat? Dan ben je bij Lecot aan het juiste adres. Wij bieden maatwerk roosters voor de meest uiteenlopende toepassingen. Onze projectafdeling en R&D-team gaat met het maatwerk geen technische uitdaging uit de weg.

Ventilatieroosters

Ventilatieroosters dienen zowel om frisse lucht binnen te trekken als om vervuilde lucht af te voeren. Afhankelijk van de toepassing komen ventilatieroosters in verschillende vormen, kleuren, materialen en functionaliteit. Zo kan je ventilatieroosters zowel op glas, op het profiel als in een rolluikbak monteren.

Maak je je zorgen over lawaai en stof? Ook daarvoor hebben wij efficiënte oplossingen in huis. Zo hoef je helemaal niet te kiezen tussen het ene of het andere. Voor elke (leef)ruimte bestaat een perfect ventilatierooster!

Muur- en raamroosters

Lecot verzaagt en monteert muur- en raamroosters onder het Renson label. Zo kunnen wij sneller leveren.

Nood aan roosters op maat in een specifiek kleur? Lecot helpt je graag verder. Muurroosters in F1 natuurkleur en RAL 9010 leveren we binnen vijf werkdagen. Je kan ook een andere kleur kiezen. Wij poederlakken jouw roosters en je krijgt ze geleverd binnen negen werkdagen.

Waarom kiezen voor ventilatieroosters op maat bij Lecot?

Onze voorgelakte ventilatieroosters zijn steeds op voorraad in onze vestigingen in de courantste kleuren. Wil je je graag een ander kleur? We kunnen jouw ventilatieroosters poederlakken in elke kleur die je maar wil. Dankzij onze eigen productielijn voor glas- en profielroosters kunnen we ook jouw ventilatieroosters op maat maken en supersnel leveren. Zo heb je je nieuwe roosters binnen vijf werkdagen. Is het echt dringend? Dan zorgen we voor een spoedlevering binnen 48 uur!

Je kan ook kiezen voor extra opties zoals beglazingsrubber in grijs of zwart of voor bediening met stang of koord. Altijd beantwoorden de ventilatieroosters van Lecot zowel aan de Belgische EPB- als aan de Nederlandse EPC-normen. Bovendien zijn ze geschikt voor C+ ventilatiesystemen, die je ook bij Lecot in voorraad vindt.

© Lecot 2023