LECOT PROTECTA

Automatisatie en beveiliging op maat

Beveiliging, toegangscontrole of automatisatie nodig voor je gebouwen? Lecot Protecta levert jou een totaaloplossing op maat. We selecteren, integreren en installeren de meest geschikte toegangscontrole- en beveiligingssystemen, zoals nooddeurbewaking, rook- en warmteafvoer en sleutelkasten. Ook achteraf kan je op ons rekenen voor onderhoud, herstellingen, advies door experts en zelfs 24/7 service. We laten niets aan het toeval over!

Intelligente gebouwentechniek

Zijn een efficiënte beveiliging en toegangscontrole voor jouw organisatie belangrijk? Kies dan een solide partner met ervaring in intelligente gebouwentechniek. Als mechanische beveiliging niet volstaat, biedt elektronica vaak de ideale oplossing. Zo zijn je gebouwen perfect uitgerust om veilig en comfortabel te wonen en werken.

Voor wie? 

Protecta is gespecialiseerd in beveiligingsoplossingen voor ziekenhuizen en verzorgingsinstellingen, penitentiaire instellingen, psychiatrische instellingen, banken, scholen en universiteiten.

Waarom Lecot Protecta?

  • Een totaaloplossing op maat
  • Onafhankelijk advies en ondersteuning door experts
  • Kwalitatieve A-merken van een groot aantal leveranciers
  • Meer dan 20 gespecialiseerde technici voor de installatie en dienst na verkoop
  • Verschillende opties voor onderhoudscontracten en 24/7 service
  • Protecta beschikt over het VCA** 2008/5.1 certificaat

Case: het Lecot Service Center in Heule

Het Lecot Service Center (LSC) is het nieuwe kantoorgebouw in Heule. Als hoofdzetel van Lecot biedt het LSC alle comfort en bescherming aan medewerkers en bezoekers.

Het gebouw is uitgerust met de nieuwste technieken en technologieën uit het gamma elektronisch bouwbeslag van Lecot Protecta.

Zo is het LSC voorzien van een sas met automatische schuifdeuren, badgelezers aan deuren en lockers, een aanmeldpaal met videofoon die doorgeschakeld kan worden naar een smartphone, een pakketbrievenbus gekoppeld aan een app, batterijen gevoed beslag op de binnendeuren en kasten, automatische zonnewering, …

Alle toepassingen kunnen worden geraadpleegd in de software door het virtuele netwerk.

Lecot Protecta kan ook voor jou een plan op maat opstellen.
Benieuwd? Vind hieronder al onze contactgegevens.
Meer weten? Ja, ik wil meer informatie over Lecot Protecta!

© Lecot 2024