Personaliseer je voortuin met Lecot

 

Met de herfst voor de deur, is dit meteen ook het juiste moment om deze zone van het huis onder handen te nemen. De voorkant van je huis of bedrijf is jouw uithangbord.

Ontdek hier wat Lecot voor jou kan betekenen om een voortuin, oprit en voorgevel te personaliseren.

Laat je verrassen door ons gamma en vind de ideale oplossing voor jouw volgende project!

 


Stijlvol aan de buitenkant, met een praktische binnenkant.

Geen gedoe meer met op zoek gaan waar post of een pakje werd geleverd met deze moderne en vrijstaande pakketbrievenbussen van Esafe.

Lecot voorziet niet alleen oplossingen voor de particuliere markt, ook voor grotere residentiële- of kantoorgebouwen hebben we de juiste oplossing. Ontdek ons gamma hier of contacteer jouw vertegenwoordiger voor meer info.


Brievenbussen

Wie zoekt naar iets kleiner, kan terecht bij onze collectie brievenbussen, -kasten en -kleppen. Functioneel en budgetvriendelijk, maar vooral met een strak design. We adviseren je graag!


Lecot voorziet ook in een aanbod voor een welkom gevoel: van tuinpad- en gevelverlichting tot huisnummers.

Een voortuin, oprit en voorgevel sfeervol verlichten kan met het Entrada-gamma van Esafe. Deze accessoires zijn stuk voor stuk een stijlvolle toevoeging aan elke omgeving, allen in dezelfde passende ‘look & feel’. 

Want zeg nu zelf: het liefst sluit alles toch mooi op elkaar aan? 


Pak je de voorgevel van een huis aan?
Lecot heeft verschillende innovatieve oplossingen om jouw project te helpen realiseren.
Ontdek ons gamma buitenbeslag waarmee je een garage, voordeur, raam, schuur, enzovoort elegant en hoogstaand kan afwerken.

Rechtschuivend buitenbeslag

Schuifdeuren of -poorten bevestig je gemakkelijk met de juiste extra stevige profielen, draagbeugels en scharnieren. Je vindt deze allemaal bij Lecot: stel hier snel je pakket samen!

Vouwbeslag

Heb je beperkte plaats en zoek je een esthetische oplossing om een poort in te werken? Bekijk ons gamma vouwbeslag en vind de oplossing die je zoekt.

Hangrollen

Deuren of poorten worden door middel van een hangrol de eye catcher aan je gevel. Met onze sets krijg je elke klus geklaard.


Baken een voortuin en terrein netjes af door een omheining, hek of poort te plaatsen. Zowel voor hout, als natuurlijk bouwmateriaal populairder dan ooit, als metaal ontwikkelde Locinox een gamma dat er voor zorgt dat een poort altijd perfect sluit, ook na vele jaren.

Laat je ondersteunen door de experten van Lecot om je project af te werken in een hedendaagse stijl. 


Onze merken in de kijker


© Lecot 2023