Open Bedrijvendag 2022

Van een klein ijzerwarenwinkeltje in Heule tot de grootste nationale speler in ijzerwaren, bevestigingen, bouwbeslag, gereedschappen en persoonlijke beschermingsmiddelen.

Lecot doet er alles aan om de vakman in de bouwindustrie volledig te ontzorgen zodat die zich ten volle kan concentreren op zijn job.

Maar hoe doen we dat dan concreet? Kom zondag 2 oktober zeker even langs op onze hoofdzetel in Heule tijdens de Voka Open Bedrijvendag.

Iedereen is welkom tijdens de boeiende rondleiding doorheen ons nagelnieuw kantoorgebouw, onze verkoopvestiging en het logistieke centrum dat eraan verbonden is. En geniet mee van alle randactiviteiten!

Lecot Heule

Vier Linden 7
8501 Heule


Wat kan je verwachten op 2 oktober?

We voorzien op deze dag catering en entertainment voor het ganse gezin. De allerkleinsten kunnen zich uitleven op het springkasteel, en zien we graag op onze grimestand. Grotere kinderen vergapen zich aan het indrukwekkende magazijn of tonen hun talenten in een leuke randactiviteit. Ook aan onze gezellige bar is het aangenaam vertoeven.

De slogan van Voka Open Bedrijvendag “Samen ondernemen, samen groeien, samen deuren openen” nemen we bij Lecot erg letterlijk.  Het evenement is dus het ideale moment om kennis te maken met jobs en het bedrijf achter de schermen.

De Voka Open Bedrijvendag vindt plaats op zondag 2 oktober, van 10 tot 17 uur.
Inschrijven is niet nodig, spring dus gerust even binnen.

We verwelkomen je graag!

Bezoekers wandelen niet alleen doorheen de geschiedenis van het bedrijf. Maar ook door gans het proces achter onze producten, diensten en ondersteuning op maat.

Van in onze kantoren, over de laadkaaien, langs de verticale liftsystemen, opslagplaatsen en magazijnen. Elke stap van onze dienstverlening komt aan bod: onze trouwe medewerkers nemen je enthousiast mee in dit verhaal.

Want naast onze 75 winkelpunten verspreid over gans het land en Nederland, voorzien we ook meer en meer dienstverlening zoals een fleet service voor machines, een slijpdienst, een cilinderdienst, een projectafdeling voor de bouw, ... 

© Lecot 2024