Wera

Met gereedschap van Wera wordt het leven van de professionele gebruiker een stuk makkelijker. Daar twijfelen we bij Lecot niet aan. Bij Wera gaan ze dan ook verder dan de geldende norm. Omdat het kan. Omdat het beter kan. Lecot biedt een selectie Weraproducten voor de zelfstandige professional.

Wera biedt een breed aanbod bitsen voor elke schroef. Deze kwaliteitsvolle bitsen zijn zeer gebruiksvriendelijk door de perfecte grip in de schroef. Dit proberen ze in het ontwerp te verwezenlijken. Daarnaast biedt Wera schroevendraaiers en bitsen sets die perfect op elkaar zijn ingesteld. Zo koop je twee in één. Je bitsen bijhouden, doe je het liefst op een overzichtelijke manier. Zo kun je snel de juiste bitsen wisselen.

Kijk zeker ons brede aanbod van bitsen, schroevendraaiers, bitsen sets, bithouders en adaptors na. Je vindt zonder twijfel het Wera-product waar je naar op zoek bent.

Wera Bitsen

Bitsen zijn bijna zo essentieel voor de professionele vakman als de schroeven die je ermee indraait. De juiste bitsen ter beschikking hebben, kan het verschil maken tussen snel en efficiënt schroeven indraaien of veel tijd verliezen door te moeten zoeken naar de juiste bit. Dat kan beter. Als professional kies je bij Wera voor een uniek breed aanbod bitsen van allerlei soorten en varianten.

De bitsen van Wera zijn met veel tools van verschillende merken compatibel. Kijk zeker het enorme aanbod van Wera bitsen na. Om gemakkelijker de juiste bit voor je schroeven terug te vinden, kun je gebruik maken van onze filters op aansluiting, lengte, merk, reeks, soort bitsen en aantal per verpakking.

Wera Schroevendraaiers & bitsen sets

Je mag dan misschien wel je schroeven hebben, dan heb je nog niet de nodige bits. Of omgekeerd. Met een schroevendraaier en bitsen set van Wera is dat verleden tijd. In een Wera schroevendraaier en bitsen set krijg je verschillende bitsen en de nodige schroevendraaier waar die bitsen perfect op passen. Je kan ze makkelijk opbergen na gebruik. Filter gerust op soort om makkelijk de juiste soort bitsen te kiezen die perfect passen bij je schroeven. 

Wera Bithouders en adaptors

Soms kom je met je powertool en je bits gewoon niet ver genoeg. Dan komt een bithouder van pas. Deze verlengt tot waar je kan komen met je apparaat en je bit. Wera biedt bithouders van diverse lengtes en aansluitingen zodat je als vakman altijd weg kunt voor het indraaien van schroeven. Je kan ons aanbod van Wera bithouders en adaptors makkelijk filteren. Zo vind je de juiste bithouders en adaptors voor je klus.


Ontdek de andere categorieën
Wera Bestsellers

© Lecot 2024