Stanley

Om 's werelds grootste werktuigenfabrikant en beveiligingsbedrijf te kunnen worden, heb je al wat punch nodig in je bedrijf. Bij Stanley voel je die punch in alles wat ze doen. Hun producten, hun drang naar kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid, hun duurzaam wereld- en productiebeleid.

Vandaag behoort Stanley meer dan ooit tot de marktleiders op het gebied van de werktuiginnovatie. Hun handige meetlinten, veilige werkmessen, hamers en handzagen behoren tot de meest kwalitatieve van de markt. Bij Lecot erkennen we die kwaliteit.

Ontdek zo ons brede aanbod Stanley-producten en ga efficiënter te werk met een Stanley!

Stanley Fatmax waterpasStanley Fatmax waterpas

Stanley waterpassen

Wanneer je klust, wil je dat alles recht en waterpas staat. Het best doe je dat met je vertrouwde waterpas. De waterpassen van Stanley zijn van grote kwaliteit. Als grootste fabrikant van werktuigen wereldwijd biedt Stanley topwaterpassen van de hoogste kwaliteit en duurzaamheid. Hun waterpassen zijn compact, stevig en makkelijk te gebruiken. Stanley waterpassen bestaan er in elke afmeting die je maar kunt bedenken, net als het aantal libellen, vouwbaarheid en de magnetische eigenschappen. Je kan makkelijk filteren op deze eigenschappen om zo de waterpas voor jouw klus te kiezen. Met Stanley waterpassen kies je voor betrouwbaarheid en de zekerheid dat je alles waterpas krijgt.


Stanley rolmeters

Wanneer je vaak en snel moet kunnen afmetingen opmeten, kun je kiezen voor gemak met Stanley rolmeters. Bij Stanley ontwerpen ze hun rolmeters met de vakman in gedachten. Het gebruiksgemak van de vakman staat daarbij centraal. Daarnaast wordt er veel aandacht gegeven aan duurzame, stevige materialen. Zo krijg je een kwalitatieve Stanley rolmeter die je lang kunt gebruiken. Nu verschillen rolmeters natuurlijk wel. Filter daarom op lengte en breedte van de band, de materialen of de verpakking om zo jouw ideale rolmeter te kiezen. Rollen, meten en verder gaan, met Stanley!

Stanley Fatmax rolmeterStanley Fatmax rolmeter

Stanley afbreekmesStanley afbreekmes

Stanley afbreekmessen

Draden snel doorsnijden op maat, materialen schrapen, openen van omhulling, .. Met een afbreekmes gaat het allemaal een stuk sneller. Zeker met een afbreekmes van Stanley. Deze zijn compact, snijden als geen ander en zijn stevig voor langdurig gebruik. Men gebruikt niet voor niets wel eens Stanley cuttermes in de volksmond. Dat komt omdat Stanley continu kwaliteit levert en daar ook stevige processen achter steekt om die kwaliteit altijd te bekomen. De afbreekmessen van Stanley zijn divers en verschillen in bijvoorbeeld de bladbreedte, het materiaal van de houder of het type verpakking van de mesjes. Je ziet het, bij de keuze van je afbreekmes kun je soms wel een filter gebruiken. Filter dus gerust. Zo kies je het juiste Stanley afbreekmes voor je klus.


Ontdek de andere categorieën


Stanley Bestsellers

© Lecot 2024