Spax

Voor veel vakmannen staat Spax synoniem aan schroeven van alle soorten. Maar achter de naam staat natuurlijk een topbedrijf dat meer doet dan enkel en alleen schroeven. Spax is een internationale grootspeler met meer dan €250 miljoen omzet en 1500 medewerkers. Spax produceert exclusief in Duitsland, waarmee ze hun hoge kwaliteitseisen kunnen blijven controleren en handhaven. Ook hun certificeringen krijgen ze door stevige kwaliteits- en productietesten te doorstaan. Ook sociaal zijn ze geëngageerd via verschillende projecten. Aan het hart van het bedrijf staan natuurlijk de hoogwaardige producten, ontworpen voor en door de vakman. Hun producten zijn makkelijk om mee te werken, veilig en van de hoogste kwaliteit. Kijk zeker dus even het gamma Spax-producten na.

Spax spaanderplaatschroeven

Wanneer je wil spaanderplaten bevestigen, is het een slimme zet om te kiezen voor spaanderplaatschroeven. Deze zijn speciaal ontworpen voor spaanderplaten. Spax biedt uitstekende spaanderplaatschroeven voor deze klus. Hun schroeven zijn optimaal gebouwd om zowel ervoor te zorgen dat de platen heel blijven en je minder energie verbruikt bij het indraaien. Zo kun je grote hoeveelheden platen gaan bevestigen, zonder dat het te lastig wordt. Spax biedt een breed gamma aan spaanderplaatschroeven, dus kun je zeker even filteren op welke je nodig hebt voor de klus. Zo kies je de juiste schroeven en kun je zonder zorgen gaan bevestigen met Spax. 


Spax bevestigingsschroeven voor raambeslag

Raambeslag bevestigen kun je gemakkelijk met bevestigingsschroeven. Deze zeer stevige schroeven zijn speciaal ontwikkeld voor het bevestigen van deur- en raambeslag en voor het eenvoudig afstellen van scharnieren. Bij de keuze van bevestigingsschroeven voor raambeslag is Spax een uitstekende keuze. Spax is binnen alles wat schroeven betreft een echte referentie en ook met hun bevestigingsschroeven voor raambeslag slaan ze de bal stevig raak. De bevestigingsschroeven van Spax zijn speciaal ontworpen voor de vakman en voor makkelijk gebruik. Zo breken de schroeven minder snel, zijn ze extra licht en zijn ze handig in gebruik. Er zijn verschillende soorten bevestigingsschroeven voor raambeslag, dus kijk zeker na welke je nodig hebt. De handige filter kan je daar bij helpen. Spax helpt je verder!


Spax houtschroeven

De ene houtschroef is de andere niet en de ene houtsoort is de andere niet. Daarom dat er binnen houtschroeven veel verschillende soorten bestaan. Verschillende soorten die stuk voor stuk met de grootste finesse en zorg worden geproduceerd door Spax. Bij Spax houtschroeven weet je dat je stevige, top geproduceerde houtschroeven krijgt die makkelijk zijn om mee te werken en handig verpakt zijn. Zo kun je als vakman met een gerust hart werken zonder veel tijd te verliezen. Net omdat er zo veel soorten houtschroeven zijn, kun je makkelijk filteren op de kenmerken die je nodig hebt in je houtschroef. Met Spax kies je de juiste schroef voor de job.


Ontdek de andere categorieën


Spax Bestsellers

© Lecot 2024