Makita

Met meer dan 100 jaar ervaring weten ze bij Makita maar al te goed hoe je machines ontwerpt voor de professionele gebruiker. Hun machines bieden betrouwbare kwaliteit die je lang kan gebruiken. Voor elke klus biedt Makita krachtige, snelle en betrouwbare machines. Of ze nu op accu, netstroom, perslucht of benzinemotor draaien, Lecot biedt Makita-machines in het aanbod. Met Makita vind je de juiste oplossing die het verschil maakt.

Zoek je combopacks met twee of meer accu machines van Makita? Kijk dan ons professioneel geselecteerde aanbod combopacks na. Of heb je een powertool voor het hardere werk nodig? Kijk dan onze Makita accu boorhamers en accu haakse slijpers eens na. Deze kunnen wel tegen een stootje.

We hebben nog veel meer Makita-producten in ons aanbod, dus kijk zeker welk materiaal voor jouw klus geschikt is. 

Makita Accu combopacks

Makita biedt kwalitatieve powertools op accu, dat weet je. Maar ze bieden ook combopacks van Makita machines op accu. Dat zijn twee of meerdere top Makita powertools. Gemakkelijker kan bijna niet. Één keer bestellen, meerdere powertools ter beschikking. Combineer dat met de nodige accu's en je kunt er aan beginnen. Filter op aantal batterijen, aantal machines, batterijcapaciteit, types machines en voltage en kies de combopack die het best bij je klus past. Kies voor gemak en kies voor Makita accu combopacks. 


Makita Accu Boorhamers

Met een Makita accu boorhamer beton boren is een waar gemak. Hun krachtige boorhamers zijn speciaal ontworpen voor de professional en zijn heel gebruiksvriendelijk. Makita heeft een accu boorhamer voor elke klus. Vergeet dus zeker niet om te filteren op jouw voorkeur en kies zo de accu boorhamer voor jouw taak. Je kan filteren op aantal batterijen, batterijcapaciteit, beitelfunctie, gewicht, slagenergie, toerental en voltage.


Makita Accu haakse slijpers

Voor een accu haakse slijper moet je bij Makita zijn. Hun haakse slijpers zijn krachtig, veilig en gebruiksvriendelijk ontworpen. Makita haakse slijpers bestaan er in alle mogelijke maten. Bij Makita weten ze dan ook dat elke klus een specifieke haakse slijper nodig heeft. Filter dus zeker op aantal batterijen, diameter slijpschijf, aanwezigheid dodemansschakelaar, toerental en voltage. Zo vind je de accu haakse slijper die jij nodig hebt.


Ontdek de andere categorieën


Makita Bestsellers

© Lecot 2023