Delta Plus

Mensen op het werk beschermen. Het mag dan wel een simpele missie zijn, Delta Plus doet het overtuigend. Delta Plus is een wereldspeler op vlak van persoonlijke beschermingsmiddelen met wel 13 productiesites en 110 landen die ze bestrijken. Die status als wereldspeler hebben ze mede te danken aan hun stevig investeren in Onderzoek & Ontwikkeling, jaarlijks meer dan € 5 miljoen.

Die aandacht voor vernieuwing zorgt voor beschermende producten van de hoogste kwaliteitseisen voor bijna elke jobsector denkbaar. De producten van Delta Plus vormen de perfecte balans tussen bescherming, comfort en design. Ook hun menige certificeringen en continu ISO 9001 norm over alle processen bevestigen die kwaliteit.

Kijk zeker dus even ons aanbod na van deze topproducent en wees beschermd.

Delta Plus veiligheidshelmen

Veiligheidshelmen. Bob de Bouwer had altijd eentje op en daarvoor had hij goede reden. Als vakman kun je maar beter goed beschermd zijn. Je weet nooit wat er op je afkomt. Misschien droeg Bob wel een Delta Plus, want met een Delta Plus veiligheidshelm kun je het zeker en vast maken. Hun veiligheidshelmen zijn van de grootste kwaliteit, beschermen je in iedere situatie en zijn licht en comfortabel. Bij Delta Plus hebben ze hun veiligheidshelmen ontworpen per activiteit. Dat betekent dus dat ze altijd rekening houden met de specifieke risico's van elke activiteit. Zo weet je zeker dat je degelijke bescherming draagt. Maar kijk het zeker zelf nog even na. Filter gemakkelijk en kies zo de juiste helm voor je klus. Nou en of!

Delta Plus sets valbeveiliging

Wanneer je op hoogte werkt, is een val sneller gebeurd dan je denkt. Of het nu door eigen fout of door een slecht dak is, het kan zo gebeuren. Daarom draag je best valbeveiliging. Wanneer je het je echt gemakkelijk wil maken, kies je voor een valbeveiliging set van Delta Plus. Zo draag je een volledig afgestemde set voor de vakman op hoogte en loop je niet het risico dat onderdelen niet perfect op elkaar afgestemd zijn. Met een Delta Plus valbeveiliging set kun je veilig op hoogte werken. Een set van Delta Plus zit comfortabel, is duurzaam en gaat dus lang mee en biedt een optimale beveiliging. Je kan makkelijk filteren op maat en kleur om zo jouw ideale valbeveiliging set te vinden. Werk met een gerust hart op hoogte. 

Delta Plus hoge veiligheidsschoenen

Met een hoge veiligheidsschoen bescherm je meer dan alleen je voet. Ook je enkel en je scheenbeen worden gedeeltelijk beschermd. Wanneer je je voeten optimaal wil beschermen tegen bijvoorbeeld vonken van metaal, zware materialen of scherpe uitsteeksels kies je voor een hoge veiligheidsschoen van Delta Plus. Hun hoge veiligheidsschoenen hebben de laatste technische ontwikkelingen en de hoogste veiligheidsklasses. Daarnaast stappen ze zeer gemakkelijk en zijn ze eenvoudig aan en uit te doen. Over de volledige schoen kun je genieten van die bescherming en aan de neus krijg je vaak nog dat stalen extraatje. Kies je Delta Plus  hoge veiligheidsschoenen makkelijk via onze eenvoudige filter. Zo kies je de juiste maat, je kleuren en al de technische specificaties die je maar wilt.

© Lecot 2024