Bosch Professional

Op Bosch kun je rekenen, keer op keer. Dat weten we bij Lecot ook. Daarom bieden we bij Lecot een selectie van Bosch-producten waar de zelfstandige professional op kan rekenen. Met deze selectie kan je een interieur maken of de welverdiende opfrissing geven die het verdient. Hieronder vind je een overzicht van door onze experts gekozen Bosch-producten waarmee je een interieur in mum van tijd tot het interieur van je dromen maakt. Heb je lichte boor-schroefwerkzaamheden of toch zware boorklussen in beton? Geen probleem, we somden een selectie van schroef- en boormachines voor je op. Lecot verzekert je topkwaliteit tegen de beste prijzen.

Bosch blauw boormachineBosch blauw boormachine

Bosch Professional schroef- en boormachines

Boren en monteren, voor de zelfstandige professional is het dagelijkse kost. Bij Lecot weten we dat het juiste gereedschap het verschil kan maken. Daarom biedt Lecot schroef- en boormachines op accu van Bosch. Je kan het maar zo gemakkelijk hebben. Boren en monteren van schroeven waar en wanneer je maar wil.

Kies makkelijk jouw gepaste apparaat op basis van aantal versnellingen, aantal batterijen, toerental, voltage, enzovoort. Bosch schroef- en boormachines zijn er voor jou!


Bosch Professional schaaf- en schuurmachines

Wil je een houten oppervlak zoals bijvoorbeeld een kast, dressing of deurkader schaven of schuren? Denk dan aan een Bosch schaaf- en schuurmachine met accu. Schaven en schuren met een Bosch-machine is een groot gemak, zeker met accu. Bespaar jezelf al dat gedoe met kabels of stopcontacten en werk gemakkelijk en flexibel op batterij. Bekijk ons divers aanbod en kies de schaaf- of schuurmachine die bij jou en je klus past. Schuren en schaven like a Bosch!

Bosch blauw schaaf- en schuurmachinesBosch blauw schaaf- en schuurmachines

Bosch blauw elektrische zaagmachineBosch blauw elektrische zaagmachine

Bosch Professional elektrische zaagmachines

Om een interieur tot in de puntjes af te werken, gebeurt het dat je moet gaan zagen. Kijk dan niet verder dan de elektrische zaagmachines van Bosch. Met de zaagmachines van Bosch heb je ruime keuze in hoe groot en sterk je je zaag wil. Een decoupeerzaagmachine voor jou of toch liever een cirkelzaagmachine? Geen probleem. Lecot biedt de geschikte Bosch-zaag voor elke interieurklus.


Ontdek de andere categorieën


Bosch Professional Bestsellers

© Lecot 2023