Lemaître

Lemaitre Sécurité is een internationaal Frans bedrijf gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van veiligheidsschoenen. Al meer dan 40 jaar passen we onze passie en expertise uit de Elzas toe om u authentieke collecties aan te bieden. We laten ons inspireren door actuele designtrends om u designproducten te bieden die de tand des tijds zullen doorstaan. Wat ons onderscheidt is de robuustheid en het comfort van onze schoenen. We besteden bijzondere aandacht aan de ergonomie, het comfort en de duurzaamheid van onze collecties. We willen je laten profiteren van onze Franse technische en industriële expertise en hechten het grootste belang aan het naleven van normen. Jouw veiligheid is onze prioriteit!

Lemaitre Sécurité maakt veiligheidsschoenen die gemaakt zijn om lang mee te gaan. Door te kiezen voor kwaliteitsmodellen die de tand des tijds doorstaan, vermindert het bedrijf ook het afval en de impact op het milieu en garandeert het optimale bescherming.
Lemaitre Sécurité is zich bewust van de milieu- en maatschappelijke problemen en innoveert door zijn nieuwe assortimenten te produceren met gerecyclede en verantwoord ingekochte materialen. Lemaitre Sécurité gebruikt meer recycleerbare materialen in zijn gamma's en probeert het afval bij de productie te verminderen. Lemaitre Sécurité wil de meest ethische praktijken garanderen bij de keuze van grondstoffen en leveranciers. De assortimenten evolueren, maar de kwaliteit blijft dezelfde. Dit MVO-engagement is echter niet nieuw.

Respect voor alle lichaamstypes.

In samenwerking met CTC (Centre Technique du Cuir) en op basis van hun studies heeft het ontwerpteam van LEMAITRE een uitgebreide expertise ontwikkeld op het gebied van voeten en schoeisel. Deze fundamentele anatomische benadering maakt het mogelijk om bepaalde gezondheidsrisico's te voorkomen, met respect voor de morfologie van elk individu en het menselijk lichaam als geheel.


Lemaître Meilleures ventes

© Lecot 2024