Lecot en het lakwerk van AMI


Al 40 jaar intens samenwerken

Sinds jaar en dag werkt Lecot samen met de meest kwalitatieve en degelijke partners. Voor
de productie, montage en het lakken van aluminium bouwbeslag en andere Lecot-producten
kiest Lecot resoluut voor Ami BV, strategisch gelegen in het Nederlandse Lomm. Vooral de
flexibiliteit, continuïteit en duurzaamheid doen Ami BV er uit springen. Ami BV is een sterke
schakel voor Lecot voor kwalitatieve raam- en deurproducten voor de zelfstandige professional.

Keuzevrijheid in meer dan 350 kleuren

Al ruim 40 jaar lang werken Lecot en Ami hecht samen. Door deze unieke samenwerking kan Ami niet alleen een divers aanbod aan aluminiumproducten vervaardigen, maar ook uiterst flexibel Ami- en niet-Ami producten gaan lakken. Ook de sterk afgestemde (bestel)systemen van Lecot en AMI zorgen voor verdere toegevoegde waarde met snellere levertermijnen. Ami levert vooral producten in de raam- en deursector en biedt Lecot producten die enkel en alleen via Lecot te verkrijgen zijn. Een unieke samenwerking dus! Ami heeft veel om mee uit te pakken. Zo zijn ze uitermate flexibel wat lakken betreft. Bij Ami kunnen raam- en deurproducten van verschillende leveranciers samen gelakt worden. Er is keuze tussen ruim 800-850 laksoorten op stock en 350 (RAL-) kleuren. Bij Lecot krijg je dus volledige keuzevrijheid in kleur, laksoorten en leveranciers aan scherpe prijzen.

Wat maakt Ami nu anders?

Ami steekt met zijn flexibiliteit boven de rest uit. Zowel eigen Ami-producten als niet-Ami producten kunnen ze voorzien van een lakkleur naar keuze. Diezelfde flexibiliteit wordt ook met nieuwe producten toegepast. Nieuwe oplossingen komen er heel snel en komen standaard met uitgebreide laken montagetesten. Die flexibiliteit zorgt voor een groot aantal mogelijkheden en resulteert er in dat men bij Ami zelden niet kan beantwoorden aan de
vraag van de klant.

Per stuk bouwbeslag kan er bij Ami een ander kleur worden gegeven. Dat maakt Ami dan ook weer uniek. Ami kan binnen éénzelfde bestelling met beslag van verschillende leveranciers aan de slag. Dit kan in éénzelfde batch verwerkt worden door Ami, wat dan ook één factuur en één verzending tot gevolg heeft. Makkelijk om als zelfstandige je aankopen overzichtelijk te houden.


© Lecot 2024