Knelsen GmbH


Een autoriteit wat het plaatsenvan ramen en deuren betreft

Vandaag de dag staat elke constructeur voor nieuwe uitdagingen. Alles moet naar wens van de architect en/of klant uitgevoerd worden ongeacht welke moeilijkheden dat voor de constructeur meebrengt. En dat volgens de steeds strenger wordende normen.

Ook de nieuwe bouwtechnieken met o.a. bouwstenen/ blokken waarin bijna geen schroef meer vast te krijgen is, vormen een echte uitdaging. Daarnaast zijn ook de steeds breder wordende spouwen en “zwevende” ramen ook iets wat de nodige creatieve oplossingen vereisen.


De tijd die men verliest bij het bedenken en fabriceren van dergelijke oplossingen (waarvan men meestal niet eens weet of deze voldoen aan de huidige normen) kan veel nuttiger besteed worden!

Hierin kan Knelsen je in jouw behoeften voorzien!

De mogelijkheden zijn ongeëvenaard en een echte openbaring voor elke constructeur. Zo hebben zij zelfs een regelbaar systeem om deurstijlen vast te zetten, en dat op een manier dat het zelfs na jaren nog mogelijk is de deurstijl bij te regelen. Naast hun standaard producten is het ook mogelijk om op maat gemaakte producten, naargelang de bouwsituatie, te vervaardigen.


Knelsen Bestellers

© Lecot 2024