Herock

Bij Herock zeggen ze dat zij degenen zijn die huizen en steden bouwen, die wegen en bruggen bouwen. En feitelijk kunnen we ze geen ongelijk geven. Zonder Herock hadden veel vakmensen niet kunnen genieten van de kwalitatieve werkkledij die ze bieden en zouden er zeker wat minder huizen, steden, wegen en bruggen zijn gebouwd. Herock voorziet dus zeker in kwalitatieve werkkledij, aangepast voor de vakman.

De collectie van Herock is een garantie voor een complete bescherming én een maximale bewegingsvrijheid. Ideale werkkledij om makkelijk, veilig en snel mee aan de slag te kunnen.

Bekijk zeker onze top categorieën of bekijk het volledige gamma Herock-producten. Voor de beste bescherming kies je voor Herock!

Herock werkbroeken

Vakman zijn, dat is vaak werken in stof, in de modder, tussen de verf, tussen de materialen. Om je van al dat gedoe te vrijwaren, trek je je vertrouwde werkbroek aan. Wens je een kwalitatieve werkbroek die jaren meegaat, kies dan voor een Herock-werkbroek. De werkbroeken van Herock zijn van hoge kwaliteit. Ze kunnen dus tegen een stootje of een stofje, kunnen tegen een groot aantal wasbeurten en zijn zo ontworpen dat je er veel van je gereedschap in kwijt kan. We hebben gegarandeerd de werkbroek van je voorkeur. Aan welke variant je ook maar denkt, de kans is groot dat we het hebben. Jouw favoriete kleur, jouw specifieke maat,... Hoe jij het wil. Herock zorgt voor de gepaste werkbroek.


Herock sweaters

Soms is het te warm om een werkvest te dragen, maar te koud om in een T-shirt of polo aan de slag te gaan. Dan kun je kiezen voor een sweater van Herock. Hun sweaters zijn heerlijk om in te werken door hun optimale bescherming, sterke duurzaamheid en comfortabele stoffen. Zo ben je niet alleen op en top voorzien voor het werk dat je doet, maar zie je er ook nog eens goed uit. De combinatie van goede voorziening en stijlvol ontwerp van hun kledij zorgen ervoor dat Herock topproducten uitbrengt. Qua keuze verbaast Herock keer op keer. Het aantal mogelijke kleuren en maten is zeer uitgebreid. Kijk dus zeker even na in welke Herock-sweater je je volgende project wil gaan aanpakken.


Herock shorts

Als vakman draag je de werkkledij waar jij je gemakkelijk in voelt. Tijdens warme dagen is werken met een short van Herock vaak een welgekomen verfrissing. Herock weet dat een goede werkshort het verschil kan maken. Daarom maken ze werkshorts van dezelfde kwaliteit, bescherming en hetzelfde gemak als hun werkbroeken, alleen net iets korter. Bij Herock kun je terecht voor werkshorts voor werken in het grootste comfort, optimaal beschermd en kwalitatief top. Herock werkshorts zijn er in allerlei maten en soorten. Filter dus zeker op wat je wil in je werkshort. Laat de zomer niet in je weg staan van je werk met Herock!


Ontdek de andere categorieën


Herock Bestsellers

© Lecot 2024