Fischer

Het Duitse Fischer is Europees marktleider in bevestigingstechnologie en de wereldmarktleider voor ankers. Ze zijn dit geworden door stevig in te zetten op een steeds groeiend assortiment. Zo kunnen ze de vakman steeds voorzien van de juiste oplossing bij bevestigingen en ankers.

Verder hebben ze in al hun activiteit altijd innovatie, verantwoordelijkheid en betrouwbaarheid verankert. Zo weet je als vakman dat je altijd bij Fischer terecht kan voor kwalitatieve, innovatieve producten die het leven van de vakman makkelijker maken. Kijk zeker onze Fischer-producten na.

Denk aan pluggen en veel meer. Fischer voorziet de vakman met het juiste product.

Fischer nylonpluggen

Kunststof of nylon pluggen zijn de ideale en efficiënte bevestiging voor lichte en middelzware lasten. De nylonpluggen van Fischer zijn gemaakt van kwalitatief hoogwaardig nylon, zijn bijzonder robuust tijdens de montage en garanderen permanente veiligheid. Met Fischer krijg je een breed assortiment voor een optimale bevestiging in beton, cellenbeton en geperforeerde bouwmaterialen. De nylonpluggen spreiden zich bij het indraaien van de schroef tegen de wanden van het boorgat of vormen een knoop in het bouwmateriaal en holle ruimte. Natuurlijk zijn er heel wat verschillende soorten nylonpluggen. Kijk maar even na hoeveel nylonpluggen Fischer aanbiedt. Toch hoef je geen keuzestress te krijgen, want je kan makkelijk filteren om zo de juiste plug voor je klus te vinden. Dus kopen en pluggen maar!


Fischer nagelpluggen

Een nagelplug is een klein beetje het beste van twee werelden. Je krijgt een nagel én een plug inéén. Daarnaast zijn ze heel makkelijk in te brengen. Een gat en enkele keren kloppen met de hamer en je klus is klaar. Met nagelpluggen van Fischer is het bevestigen van materialen een groot gemak. Denk bijvoorbeeld aan latten, houten regels of vloerdelen, maar ook plinten, wand- en isolatieprofielen en lichte kozijnen. De nagelpluggen van Fischer zijn van de hoogste kwaliteit, zijn uiterst duurzaam en zijn makkelijk in te brengen. Je kan gemakkelijk filteren op de juiste kenmerken om zo de nagelplug voor jouw taak te kiezen. Raak de nagel op de kop met een nagelplug van Fischer!


Fischer kozijnpluggen

De naam verraadt het misschien al een beetje: kozijnpluggen zijn pluggen waarmee je een kozijn kunt gaan bevestigen. Maar toch kun je kozijnpluggen ook gebruiken om bijvoorbeeld (zware) balken aan een muur te monteren. Met Fischer kozijnpluggen is dit een waar gemak. Hun kozijnpluggen vormen dé referentie in kozijnpluggen door hun doorgedreven oog op kwaliteit en gebruiksgemak. Daar zorgen hun continu testen voor. Of het nu voor de vakman is of de professional, Fischer voorziet altijd de passende oplossing. Om zeker de juiste kozijnplug te kiezen, kun je gebruik maken van onze handige filtering. Kies jouw kozijnplug en bevestig zonder zorgen!


Ontdek de andere categorieën


Fischer Bestsellers

© Lecot 2024