Festool

Typisch Festool. Zo herkennen we wel enkele typische eigenschappen van Festool-producten. Producten die koppig blijven kwaliteit leveren? Typisch Festool. Doorgedreven blijven testen tot het ideale product ontwikkelt wordt? Typisch Festool. Toepassingsgerichte producten mee ontworpen door professionals? Typisch Festool. Die typische eigenschappen onderscheiden Festool van de rest. Festool, een must voor elke vakman.

Bekijk ons grote aanbod Festool-producten nu!

Festool tafel-, afkort- en verstekzaagmachines

Wanneer je als vakman grote hoeveelheden wil gaan zagen, kan een tafel-, afkort- en verstekzaag je een stevig duwtje in de rug geven. Wanneer je een kwalitatieve afkortzaag wil, kun je met Festool tafel-, afkort- en verstekzagen niet mis gaan. Een Festool zaagmachine heeft alles wat je wenst bij een kwalitatieve zaagmachine: krachtige machines waarmee je flexibel en comfortabel aan de slag kan, ontworpen op maat van de vakman. De tafel-, afkort- en verstekzagen van Festool verschillen onderling en vormen zo een antwoord op elke uitdaging van de vakman. Je kan makkelijk filteren op de grootte van het asgat, diameter zaagblad, maximale zaagdiepte en -breedte bij 90° en vermogen. Laat het zaagwerk beginnen!


Festool stofzuigers

Waar je ook werkt als vakman, het liefst heb je je werkplaats proper. Daar kan stofzuiger bij helpen. Een stofzuiger op de werkplaats zorgt voor een optimale afwerkingsgraad van alles wat je doet, maakt het aangenamer werken en je bespaart je opruimwerk achteraf. Wanneer je voor een Festool stofzuiger kiest, kies je voor krachtige machines, flexibel te werk kunnen gaan, een grote inhoud en een lange levensduur. Er zijn verschillende soorten Festool stofzuigers. Zo kun je makkelijk filteren op inhoud, inschakelautomaat, stofklasse, droog of liever nat én droog, vermogen en voltage. Zo kies je de juiste stofzuiger voor jouw klus.


Festool invalcirkelzaagmachines

Wil je heel precies zaagwerk leveren? Kies dan voor de zekerheid van een invalcirkelzaagmachine. Via het verborgen zaagblad in de invalzaag kun je midden in een werkstuk beginnen. Wil je zonder uitzondering rechte lijnen zagen? Kijk dan zeker een geleiderail na. Bij een Festool invalcirkelzaagmachine kies je voor krachtige machines, volledig afgestemd op gebruik van de zelfstandige professional. Met het nauwkeurig stelmechanisme kun je bij Festool invalzagen zeer nauwkeurig gaan de zaagdiepte instellen. De invalzagen van Festool zijn in verschillende maten beschikbaar. Je kan makkelijk filteren op diameters van het asgat en zaagblad, de maximale zaagdiepte bij 90° en het vermogen. Zo kies je de juiste invalcirkelzaag voor je klus. Laat Festool je helpen met een goede invalcirkelzaag.


Ontdek de andere categorieën


Festool Bestsellers

© Lecot 2024