Verlichting 

Zorg voor voldoende licht in het donker

Vanaf de herfst worden de dagen korter. Voor bouwprofessionals en doe-het-zelvers is licht onmisbaar om efficiënt en veilig te kunnen werken. Onvoldoende licht op de werkplek kan immers gevaarlijk zijn. Lecot biedt daarom een scala aan verlichtingsoplossingen voor elke situatie. Goede verlichting is een kleine investering in je veiligheid, maakt efficiënter werken mogelijk en houdt je werkplek veilig en helder, zelfs als het daglicht tekortschiet!

Zet jouw werk in the spotlight

Verken een breed assortiment aan verlichtingsoplossingen, van werklampen die elke donkere hoek verlichten tot producten die je hele werkplek transformeren. Elk stuk is ontworpen om aan een specifieke behoefte te voldoen; sommige kun je op je hoofd dragen of aan je kleding bevestigen, terwijl andere ideaal zijn om je werkruimte te verlichten. Maar ze hebben allemaal één ding gemeen: ze zorgen ervoor dat je optimaal en veilig kunt werken, zelfs in de meest uitdagende lichtomstandigheden.

Welke lampen bestaan er allemaal?

Persoonlijke verlichting

  • Zak- en handlampen: Zeer compacte en krachtige verlichting. Altijd bij de hand en gemakkelijk op te bergen in jouw gereedschapskoffer of werkkledij. Heel erg handig om de werkplek gericht te verlichten. Deze lampen kunnen eveneens op een vast oppervlak gehangen of geklikt worden.
  • Inspectie- en looplampen: Smalle handlampen voor het verlichten van een specifiek of moeilijk te bereiken deel van de werkplek en traditionele looplampen
  • Hoofdlampen

Omgevingsverlichting

  • Werklampen met kabel of op accu: Lampen met zeer hoge lichtopbrengst en een nauwere focus om gericht de werkplek te verlichten.
  • Floodlights met kabel of op accu: Werk- en werflampen met zeer hoge lichtopbrengst en een brede focus met als doel de volledige werkruimte te verlichten.
  • Lichtslangen.

Ontdek onze Licht & Donker catalogus

Blader door onze catalogus en maak kennis met ons ruim assortiment verlichting voor de vakman.

© Lecot 2024