10e vakbeurs van TEDEWEST

27 april 2023

Lecot Protecta komt naar Tedewest

TEDEWEST is de vereniging voor diensthoofden technische diensten van lokale besturen in West-Vlaanderen. De vereniging heeft als doel om alle technische diensten van West- Vlaanderen samen te brengen om hun ervaring en kennis te delen en de band tussen de technische diensten te versterken.

Tedewest organiseert tweejaarlijks een vakbeurs voor bedrijven en diensten die samenwerken rond de publieke ruimte bij lokale besturen. Voor hun 10e editie hebben ze hun concept verfijnd en willen ze dit jaar innovaties en nieuwe technieken in het licht zetten.

Wat kan je verwachten?

Beveiliging, toegangscontrole of automatisatie nodig voor je gebouwen? Protecta is een dienst binnen Lecot die gespecialiseerd in totaaloplossingen in automatisatie en beveiliging van gebouwen zoals ziekenhuizen en verzorgingsinstellingen, penitentiaire instellingen, psychiatrische instellingen, banken, scholen en universiteiten. Wij selecteren, integreren en implementeren de meest geschikte toegangscontrole- en specifieke veiligheidssystemen, zoals nooddeurenbewaking, rook- en warmteafvoer en sleutelkasten.

Protecta wordt vergezeld door SALTO Systems. SALTO SYSTEMS is de toonaangevende ontwikkelaar en fabrikant van contactloze RFID/NFC-toegangscontrole, elektronisch vergrendelsystemen ( lockermanagement). SALTO heeft een toegangscontrole platform dat speciaal ontworpen is om gebruikers de volledige vrijheid te geven over de indeling van hun systeem, het gewenste beveiligingsniveau en het bepalen van het aantal/type toegangspunten.

 

Kom onze stand bezoeken

Wij demonstreren jullie graag hoe onze intelligente gebouwentechniek werkt. Daaronder verstaan we de mogelijkheden die de hedendaagse elektronica biedt, om veiliger en comfortabeler te kunnen wonen en werken. Als mechanische veiligheid onvoldoende blijkt, dan biedt de elektronica vaak de ideale oplossing.

Kom ons bezoeken bij stand nr 16

 

Details

27 april 2023

10:00 - 16:30

Expo Roeselare
Diksmuidsesteenweg 400,
8800 Roeselare
© Lecot 2023