INVISIDOOR & MORE 

Breng rust in je interieur dankzij onzichtbare deurkaders en scharnieren van Arlu

invisidoor: de onzichtbare deur naar rust

Voor een minimalistisch interieur met smaak, kan je jouw klant het stijlvolle gamma van Arlu aanbieden. Hun moderne en minimalistische interieuroplossingen zijn een ware streling voor het oog en makkelijk te installeren.

Arlu biedt elegante oplossingen die zorgen voor een naadloze overgang van je interieur. Denk bijvoorbeeld aan de invisidoor 2.0 deurkaders die helemaal opgaan in het omliggende interieur en zo het interieur naar een hoger niveau tillen.

Het minimalistisch interieur van je klant helemaal afwerken kan met de onzichtbare plinten en scharnieren van Arlu.

Arlu biedt dé totaaloplossing voor de professionele vakman en zijn klanten. Kies voor Arlu en laat je klant dromen!

Basic, but not less
De basisoplossing voor onzichtbare deurkaders.

Maximum flexibility
De meest flexibele Invisidoor-oplossing met de snelste levertermijn.

The sky is the limit
Dé oplossing voor de meest eenvoudige tot de meest complexe eisen.

Hou je interieur scharniervrij

Laat deurscharnieren het strak interieur niet in de weg staan en kies voor Argenta scharnieren van Arlu. Deze onzichtbare of verdekte scharnieren zitten bedachtzaam verborgen in het kozijn, waardoor je klant ze enkel ziet wanneer de deur open staat. Zo kan je de stijlvolle, minimalistische uitstraling behouden. Dankzij de onzichtbare scharnieren in de deur lijkt het alsof je deur integraal deel uitmaakt van de muur. Strak en stijlvol!

Verborgen scharnieren worden gebruikt in diverse sectoren, zoals de woning- en interieurbouw, maar ook in de timmer- en meubelindustrie.

Maak je plinten onzichtbaar

In moderne, minimalistische woningen primeert pure zuiverheid in al zijn aspecten. Dankzij de onzichtbare aluminium kaders uit het invisidoor concept zijn deuromlijstingen en zichtbare scharnieren verleden tijd. Klassieke opbouwplinten kunnen voortaan mee gaan met deze trend: met de invisiplint - "onzichtbare plint" - kan je nu de minimalistische stijl van je woning volledig doortrekken. Hierbij heb je de keuze tussen vlakliggende of ingebouwde plinten.

Bestel onzichtbare plinten op maat, volledig naar wens van je klant. Gemakkelijk en stijlvol.

© Lecot 2024