SCHUIFDEUREN 

Laat je inspireren door ons ruim assortiment schuifdeurenbeslag

Schuifdeuren zijn niet alleen functioneel, ze kunnen ook een opvallende en mooie toevoeging aan je interieur zijn. De mogelijkheden zijn eindeloos. Met de juiste afwerking en details, kunnen schuifdeuren een interieur compleet maken. Geen schuifdeur is compleet zonder gepast schuifdeurbeslag.

Bij de keuze van het schuifdeurbeslag hou je best rekening met volgende zaken: uit welk materiaal is de schuifdeur vervaardigd en hoe breed en zwaar is de deur? 
Bij Lecot vind je een breed assortiment schuifdeurbeslag om alle types schuifdeuren te laten bewegen. 

Wat zijn de voordelen van schuifdeuren?

✔️ hebben geen draaihoek

✔️ nemen nauwelijks plaats in

✔️ sluiten openingen tot 6 meter af

✔️ kunnen zware deuren dragen

 Nieuw 

Arlu Xperta, de volgende revolutionaire stap in schuifdeurbeslag

Met Xperta brengt Arlu een universele oplossing op de markt voor houten en glazen schuifdeuren tot 100 kg.

Industriële rails als eyecatcher

Een schuifdeursysteem is de oplossing als je van een zelf uitgekozen deur een schuifdeur wil maken. Zo creëer je een stijlvolle oplossing om ruimtes van elkaar te scheiden.
Schuifdeursystemen zijn goed te combineren met allerlei interieurstijlen.

Arlu - Loft 2.0

Het loft beslag van Arlu is een schuifdeursysteem dat zowel in landelijke als moderne woningen past. Het zwarte stalen systeem draagt een houten deur en creëert zo een industriële look. Het grote voordeel van dit schuifdeurbeslag is dat de kunststofwielen een geluidsarme en vlotte werking garanderen.

Intersteel - Basic Zwart of Antiek

Wil je een industrieel accent geven aan een interieur? Kies dan voor mat zwart. Liever een landelijke of klassieke look? Dan is de Antiek reeks van Intersteel een goeie optie. Dit schuifdeursysteem heeft een antieke, roestkleurige touch en kan zowel houten als glazen deuren dragen tot 100 kg.

Minimalistische oplossing: laat de schuifdeur verdwijnen in de muur

Wil je extra ruimte besparen of de muur benutten waar de schuifdeur normaal voor schuift? Opteer dan voor een pocketoplossing van Arlu waarbij de deur helemaal in de muur verdwijnt.

Het pocket schuifdeursysteem zorgt voor een compleet wandsysteem waardoor de deur volledig verdwijnt in een aluminium/metalen kader. Het systeem is toepasbaar op zowel enkele, dubbele als kamerhoge deuren tot 80 of 120 kg.

De latent pocket combineert op een minimalistische wijze het loopprofiel van de latent met de pocket en is beschikbaar in drie varianten: zonder aanslagprofiel, met verborgen aanslagprofiel en met omvattend aanslagprofiel.

Naast gipsplaten bestaan er oneindig veel opties voor de afwerking en bekleding van de latent pocket. Ideaal dus om in te spelen op de wensen van jouw klant en een prachtoplossing op maat te creëren.

Schuifdeur als verschuifbare wand

Ziet je klant het liever groter, dan kan je opteren voor kamerhoge schuifdeuren als verschuifbare wand. Dit wordt mogelijk gemaakt door het inbouwprofiel en biedt niet alleen alle functionaliteiten van een schuifdeur, maar doet ook dienst als mobiele wand.

De keuze van houten deuren bieden een strak en modern uiterlijk waar glazen deuren dan weer ideaal zijn voor mensen die op zoek zijn naar een lichtdoorlatend en ruimtelijk gevoel in hun huis.

Meer weten over de mogelijkheden van het schuifdeurbeslag bij Lecot?

Onze interieurexperts staan voor je klaar met gepast advies over jouw schuifdeurproject.
Neem vrijblijvend contact met ons op.

Een selectie uit ons assortiment schuifdeurbeslag

© Lecot 2024