LADES OP MAAT

Stel jouw lades op maat samen

Bij Lecot weten we dat kasten en lades een belangrijk onderdeel van een interieur zijn. Daarom bieden we de professionele vakman een op maat gemaakte oplossing. Dankzij onze samenwerking met Hettich kan je via onze online configurator AvanTech YOU lades en accessoires op maat samenstellen.

Bestel in enkele klikken jouw lade(s) op maat via onze configurator. Deze lades worden binnen de 5 werkdagen geleverd. Snel besteld én snel geleverd, wat wil je nog meer?

Schuifladesysteem AvanTech YOU. Zo individueel als jouw klant.

Dankzij de verschillende design- en vermgevingsmogelijkheden scoor je met het AvanTech YOU schuifladesysteem bij jouw klanten. Naast het samenstellen van jouw gepersonaliseerde AvanTech YOU lades kan je via onze configurator ook extra accessoires bestellen. Kies voor verschillende afwerkingen, zoals:

  • opklikbare DESIGNPROFIELEN in verschillende kleuren
  • DESIGNCAPES in aluminium en roestvrij staal
  • extra VERLICHTING dankzij opklikbare profielen met geïntegreerde, homogene ledverlichting

Hoe werkt de configurator?

In de configurator kan je je gepersonaliseerde AvanTech YOU lades makkelijk samenstellen.

Je kiest eerst het type lade (front- of binnenlade) dat je graag wil realiseren. Vervolgens bepaal je de kleur, afmetingen en geleider met de gewenste draagkracht. Tot slot bepaal je of je de optie ‘push to open’ of extra accessoires wil toevoegen.

Bij elke stap van het proces krijg je een 3D-visualisatie en de prijs van jouw lade op maat te zien. Zo kan je bij elke aanpassing de exacte prijs van de lade op maat berekenen en een offerte opstellen voor je klant.

Heb je meerdere verschillende lades op maat nodig? Dan kan je deze samen bestellen, zo komen ze allemaal gelijktijdig aan.

Waarom kiezen voor lades op maat bij Lecot?

✔️ Beste prijs-kwaliteitverhouding

✔️ Lokaal geproduceerd in België

✔️ Robuust verpakt

✔️ Binnen 5 werkdagen geleverd

Wat vinden onze klanten?

“De configurator is zeer gebruiksvriendelijk. Ik vind het ook super dat de nieuwe frontbevestiging is ingevoerd want wij schroeven die bijna nooit op. Het is heel makkelijk en visueel. Ik werk er graag mee.”

Martijn van de firma Rommelaere Interieur uit Oostkamp

“De configurator is zeer makkelijk in gebruik. We gebruiken het wekelijks, zelfs dagelijks, afhankelijk van de projecten waarmee we bezig zijn. Ook is het super handig dat de prijzen direct zichtbaar zijn bij de bestelling.”

Gino Colpaert, medezaakvoerder van Vergalle Interieurs

© Lecot 2023