INVISIDOOR 2.0 

Maximale flexibiliteit en rust dankzij onzichtbare deurkaders

Op zoek naar rust in je interieur? Denk dan eens aan de invisidoor 2.0 onzichtbare deurkaders van Arlu. Deze zijn stijlvol, strak en simpel.

Arlu biedt met invisidoor 2.0 onzichtbare deuren of 'deuren zonder omlijsting' die helemaal opgaan in het omliggende interieur. Het basisprofiel is makkelijk te installeren en biedt tijdens of na installatie vrije keuze voor de draairichting, de positie van de scharnieren en het slot. Til jouw interieur naar een hoger niveau en kies voor elegant wonen dankzij invisidoor.

Invisidoor 2.0

Het onzichtbaar deurkader van invisidoor 2.0 staat voor maximale flexibiliteit. Het onzichtbare deurkozijn bestaat uit een basisprofiel met een u-profilering. Aan de hand van diverse adapters kan de positie van de invisible neo (onzichtbare) scharnieren en het slot vrij gekozen worden. Het basisprofiel van zowel links als rechts draaiende deuren is hetzelfde. De draairichting van de deur kan zo ook na het inpleisteren vrij gekozen worden. Eénmaal de positie van de adapters bepaald is, werk je de resterende ruimte af met afdekprofielen. Zo wordt een eenvoudige en strakke afwerking van de onzichtbare deur gegarandeerd.

Bekijk de video en ontdek meer over invisidoor.

Voordelen?

Configureer jouw invisidoor 2.0 

Via Arlu Connect kan je makkelijk jouw invisidoor 2.0 configureren. Koppel je bestaande of nieuwe account aan een Lecot verdeler naar keuze en voer je prijsaanvraag/bestelling zelf in. Zo is de kans op fouten bij bestelling minimaal.

Je kan ook opteren om jouw bestelling onmiddellijk via het Lecot-bestelformulier te plaatsen. 

Lecot heeft de productie in eigen handen en kan een levertermijn van maximaal 5 werkdagen garanderen. Er is geen verschil in evertermijn tussen standaard en niet-standaard afmetingen. Dankzij een sterk partnership, een ruime voorraad componenten en een sterke sales support, kan jij jouw bestelde invisidoor(s) in sneltempo leveren bij jouw klant.

© Lecot 2024