HAWA CONCEPTA III FAMILY 

Ontdek de Hawa Concepta III draai- en vouw/inschuifoplossingen

 

Transformeer ruimtes in een handomdraai

Het Hawa Concepta beslagsysteem maakt gebruik van draai-inschuifdeuren en vouw-inschuifdeuren in houten meubels. Zo kunnen volledige meubelfronten in een handomdraai verdwijnen en weer verschijnen. Dit betekent dat ruimtes op elk moment kunnen aangepast worden naar het gebruik ervan. Zo kan je bijvoorbeeld een keuken na het koken volledig omtoveren in een esthetisch front om een gevoel van openheid te creëren.

Onbeperkte vrijheid in kastontwerp

Het Hawa Concepta beslag biedt een onbeperkte vrijheid in kastontwerp en configuratie. Door de flexibele combinatiemogelijkheden van 2- en 4-deurs systemen, en zelfs 3-deurs systemen zonder tussenwand, kan je kasten aanpassen aan elke ruimte.

Hulp nodig bij jouw bestelling? Download onze handige bestelkeuzehulp

Bij Lecot staan we steeds klaar om onze klanten te helpen. Dankzij onze handige bestelkeuzehulp ontdek je makkelijk welke Hawa Concepta III onderdelen je nodig hebt voor jouw project. Via onderstaande knop kan je deze makkelijk downloaden.

 

Download de (Folding) Concepta III bestelkeuzehulp

 NIEUW 

 

Ontdek de Hawa Folding Concepta III

 

De nieuwste aanwinst in de Hawa Concepta III familie houdt van transformatie en is toonaangevend als het gaat om praktische flexibiliteit in de keuken en de woonruimte. Grote constructies worden nog veelzijdiger dankzij het innovatieve vouw/inschuifbeslag: deuren kunnen eenvoudig als bij toverslag worden ingeklapt en verdwijnen in de kleinste ruimtes.

Handige legplanken kunnen zo in een handomdraai worden omgetoverd tot esthetische kasten - en omgekeerd.

De truc: Een zacht tikje en de deuren gaan open. Zo heb je toegang, zelfs als je op dat moment geen hand vrij hebt.

 

Voor vragen of meer info, contacteer je vertegenwoordiger of bezoek je favoriete Lecot-vestiging.

 

Heb je vragen? Wil je een bezoekje van één van onze interieurexperten? Contacteer ons vrijblijvend via interieur@lecot.be.

© Lecot 2024