BINNENDEUREN 

Schuifdeuren

Schuifdeuren zijn niet alleen een trendy en stijlvol element in het interieur, maar ook een praktische oplossing om ruimte te besparen. Ze zijn geschikt voor zowel kleine als grote ruimtes waar gewone deuren anders in de weg zouden staan. Schuifdeuren zijn beschikbaar in verschillende stijlen en materialen, waardoor je de perfecte deur kan vinden voor jouw interieur.

Lecot staat voor je klaar met het gepaste advies bij het realiseren van jouw schuifdeurproject.

invisidoor & more: Arlu brengt rust in je interieur

Voor een minimalistisch interieur met smaak, kan je je klant het stijlvolle gamma van Arlu aanbieden. Hun moderne en minimalistische interieuroplossingen zijn makkelijk te bevestigen en zijn een ware streling voor het oog. De Argenta Invisidoor 2.0 deurkaders, de onzichtbare plinten en scharnieren gaan helemaal op in het omliggende interieur en tillen zo het interieur naar een hoger niveau. 

Arlu biedt dé totaaloplossing voor de professionele vakman en zijn klanten. Kies voor Arlu en laat je klant dromen!

Deurbeslag

Deurbeslag is meer dan enkel het hang- en sluitwerk van een deur. Het bepaalt de stijl van je deur en dus ook van je bredere interieur of buitenomgeving. Van deurklinken, -krukken en -knoppen tot deurkloppers en deurspionnen, bij Lecot vind je ze in alle mogelijke modellen en uitvoeringen.

In ons assortiment kan je zowel moderne en hedendaagse designartikelen als klassiek en tijdloos deurbeslag vinden. Zo vind je altijd het ideale beslag voor je binnen- of buitendeur en voor je thuis of kantooromgeving.

Ontdek topmerken zoals STROXX, Tonic Line, Artitec en HDD Pro.

Nieuw in ons gamma: Projectsloten van Artitec

De nieuwe projectsloten van Artitec zijn gemaakt van de hoogste kwaliteit RVS. Dat maakt ze geschikt voor intensief gebruik in utiliteitsgebouwen. De sloten zijn gecertificeerd voor meer dan 200.000 bedieningen en zijn bestand tegen grote dwarskrachten.

Wil je graag meer info? Neem dan een kijkje in onze brochure.

© Lecot 2024