ALTREX 3-DELIGE REFORMLADDER KIBO 3×10 SPORTEN

Art.nr. : A55610959
Ref. : 515310

Stockartikel
Gratis levering boven de € 250

Productinformatie

Kibo reformladder. Lichtgewicht ladder voor professioneel gebruik.
De Kibo is dé professionele ladder van lichtgewicht. Door het lichte gewicht héél handzaam is en gemakkelijk op te zetten. De uitgebogen ladderbomen zorgen ervoor dat jij overal jouw klus veilig kunt uitvoeren. Deze ladder is voorzien van een kokerprofiel met een vierkante sport, dit maakt hem in gebruik extra sterk én duurzaam. Zo ervaar je jouw gegarandeerde betrouwbaarheid en comfort, op iedere hoogte. Op Altrex kun je bouwen.

De Kibo reformladder bestaat uit drie delen van elk 8, 10 of 12 sporten. Ondanks de compacte afmetingen van de ladders, haal je met werkhoogtes tot wel 8,3 meter een maximaal resultaat. De reformladder is multifunctioneel inzetbaar. Zet de ladder in A-stand of gebruik ‘m als schuifladder langs de gevel. Gemaakt voor iedere klus, zo werk jij altijd veilig.

Licht in gewicht, groot in bereik
Moet de ladder gemakkelijk te tillen zijn, maar wil je wel tot de hoogste hoogtes komen? Dan kies je voor de Kibo reformladder. Deze ladder is uitzonderlijk licht voor zijn klasse, maar heeft daarentegen toch een heel robuust karakter.

Met de royale sportafstand reik je nóg verder
De Kibo reformladder heeft standaard een afstand van 28 centimeter tussen de sporten. Door deze royale afstand sta je hoger en reik je nog verder. Zo is elke klus een fluitje van een cent!

Uitgebogen bomen met extra brede voet
De uitgebogen bomen aan de onderzijde van de ladder zorgen voor meer stabiliteit en voor het gemakkelijk plaatsen van jouw ladder op iedere gewenste positie. En, met de extra brede voeten heeft de ladder nóg meer grip, waardoor je nog meer contact hebt met de ondergrond waarop jij werkt.

Vierkante sport voor verbeterd sta-comfort
De sporten van de Kibo reformladder hebben een afmeting van 2,8 x 2,8 centimeter en zorgen dat je tijdens jouw werkzaamheden comfortabel kunt staan. Met het duurzame karakter van het materiaal gaan deze sporten ook nog eens jarenlang mee, ook bij het meest intensieve gebruik.

Product specificaties

Sporten
Min. lengte
Max. lengte
© Lecot 2023